מתלבשים על החג

קולקציה חדשה באנגלו מיו (ANGELO MIO) | צלם: יח"צ
קולקציה חדשה באנגלו מיו (ANGELO MIO) | צלם: יח"צ

מותג אופנת הילדים אנג'לו מיו משיק קולקציה חדשה עם מגוון בגדים לחג וליום יום. ויש גם מבצעים לחג!

88 שיתופים | 132 צפיות

אנגלו מיו (ANGELO MIO) מותג אופנת ילדים הושק לאחרונה בישראל בסניף הדגל בדיזינגוף סנטר (בבניין A ליד אי דיגיטל וטופ שופ).
אנגלו מיו מותג האופנה האירופי לילדים בגילאי 0-16 מגיח עם קולקציית הקיץ החדשה עם שלל צבעים ובגדים גם לחג וגם ליום יום כאשר מה שמאפיין את ליין הבגדים זה רמת הגימור המוקפדת ואיכות גבוה של בדים הכל בעיצובים מדליקים וקוליים בסגנון אירופי
המגוון העשיר ביותר של אנגלו מיו בולט בקבוצת הגילאים 3-5 ו 6-12, והעיצובים פשוט גן עדן של עיצובים ייחודים שלא ניתן למצוא באף מקום אחר כל ילד מתבלט ומקבל סגנון ייחודי משלו כאילו זה דוגמן מאיזה קטלוג אופנה.
בנוסף קיימת מחלקת תינוקות לגילאי 0-2 עם עיצובים מתוקים ומגניבים עם בדים איכותיים ורכים להפליא. לכל המבקרים בתקופת החגים מחכים מבצעים אטרקטיביים ביותר ושלל מתנות גם לילדים וגם לאימהות. אנ'לו מיו – הילדים היום מבריקים יותר.