גאוני וטעים בטירוף: פיצה טורטייה ב-10 דקות עבודה

פיצה מטורטייה של רות אוליבר | צילום: דן לב, סגנון: טליה אסיף
פיצה מטורטייה של רות אוליבר | צילום: דן לב, סגנון: טליה אסיף

לא צריך לשם כך תנור, אפשר להכין אותה בתנאי שטח וגם ילדים עפים עליה בקטע אחר. כך תכינו פיצה טורטייה בבית בכלום עבודה ואפס זמן. תודו לנו אחר כך

88 שיתופים | 132 צפיות

6 מנות | 10 דקות | קל מאוד | כשר | צמחוני

מה עוד שמים על הפיצה? פטריות, בצל מטוגן, פלפל חריף ואננס, סלמי, אנשובי או טונה.

החומרים

3/4 כוס רוטב פיצה
100 גרם גבינת מוצרלה קשה מגוררת
100 גרם זיתים ירוקים פרוסים
6 גבעולי בזיליקום רק העלים
1 כוס עגבניות שרי
100 גרם גבינת צ’דר מגוררת

אופן ההכנה

1. מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים כף או שתיים רוטב פיצה ומפזרים מוצרלה, זיתים, בזיליקום, עגבניות וצ’דר.

2. מחממים מחבת עם ציפוי מונע הידבקות או משמנים מחבת רגילה ומניחים בה את הפיצה.

3. קולים 4 דקות או עד שהגבינה מבעבעת. מעבירים לצלחת ומגישים מייד.

רוצה מתכוני פיצות נוספים? היכנסי לאתר "השולחן"