יותר טוב ממקדונלדס: נאגטס סלמון שהילדים יעופו עליהם

נאגטס סלמון של אורלי פלאי־ברונשטיין | צילום: shutterstock
נאגטס סלמון של אורלי פלאי־ברונשטיין | צילום: shutterstock

קציצות סלמון נימוחות בפנים ופריכות מבחוץ שמזכירות בקונספט את הנאגטס המפורסמים של מקדונלדס - רק תוצרת בית והרבה יותר בריא. 20 דקות הכנה והילדים שלכן מסודרים

88 שיתופים | 132 צפיות

20 נאגטס | 20 דקות | קל מאוד | כשר | דגים

החומרים

50 גרם מקלות גריסיני או קרקרים
500 גרם פילה סלמון חתוך גס
2-1 פלפל צ'ילי (תלוי כמה חריף אתם אוהבים)
1 כפית רוטב דגים
1 ביצה
1 קליפת ליים מגוררת
1 שן שום
לאפייה
ספריי שמן

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מרסקים גריסיני במעבד מזון לאבקה דקה. מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים בפולסים לתערובת אחידה אך לא משחתית.

3. מעצבים לקציצות אצבע באורך 4 ס”מ ובעובי 1 ס”מ. מרססים בשמן ואופים 12-10 דקות עד הזהבה.

למתכוני סלמון נוספים היכנסי לאתר "השולחן"