ארוחה ב-5 דקות: קסדייה ים תיכונית שגם הילדים אוהבים

קסדייה | צילום: shutterstock
קסדייה | צילום: shutterstock

מתכון קל ופשוט לקסדייה מטורטיה במילוי גבינה שיגוון לכן את ארוחת הבוקר או הערב - לא בטוח שבמקסיקו היו מאשרים את זה, אבל הילדים עפים על זה ולנו זה טעים

88 שיתופים | 132 צפיות

6 מנות | 10 דקות | קל מאוד | כשר | צמחוני

החומרים

6 טורטיות
למלית
150 גרם גבינה בולגרית
1 כוס (200 גרם) גרגירי תירס
3 ביצים קשות חתוכות לרבעים
50 גרם זיתים שחורים מגולענים
3 גבעולי אורגנו רק העלים, קצוצים
150 גרם גבינת צ’דר מגוררת

אופן ההכנה

1. מחממים מחבת עם ציפוי מונע הידבקות או מחבת משומנת ומניחים בה טורטייה. מפזרים מעט מחומרי המלית על מחצית משטח הטורטייה, מקפלים עליהם את המחצית השנייה ומהדקים.

2. קולים 3 דקות מכל צד עד שהגבינה נמסה. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.

למתכונים נוספים עם טורטיות היכנסי לאתר "השולחן"