מתכון לעוגת בננות, מייפל ושוקולד של מלי לוי שמתחסלת בתוך דקות

היא רכה, שוקולדית במידה, מריחה כמו גן עדן, והיא מתחסלת תוך דקות. מלי לוי שיתפה מתכון לעוגת הבננות, מייפל ושוקולד שלה, שדורש רק קערה אחת ויוצר ביס מתוק ומושלם
כשהחום בחוץ שובר שיאים ואתן רק רוצות משהו מתוק עם הקפה הקר שירגיע את הנפש, העוגה של מלי לוי תעשה את העבודה ותסגור לכן פינה. היא רכה, לחה, שוקולדית במידה, ומעל הכל, עם טוויסט של מייפל שמקפיץ אותה לגבהים של עונג. כמה דקות עבודה, קערה אחת, ותוך כמה דקות אתן עם קינוח שיחוסל עוד לפני שהספיק להתקרר. הנה המתכון המלא, היישר מהסטורי של מלי.
>> 100 מעלות, בלי חולצה: בן אל תבורי ואורטל עמר מכינים את הג'חנון של החיים
המתכון לעוגת בננות, מייפל ושוקולד של מלי לוי
-
2 בננות רכות (למעוך אותן טוב טוב)
-
כוס קמח תופח
-
ביצה
-
¾ כוס שמן
-
חצי כוס סוכר חום
-
חצי שקית שוקולד צ’יפס
-
כף סילאן
אופן ההכנה:
מערבבות הכל בקערה ואופות במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש. בסוף האפייה שופכות מעל העוגה מעט מייפל, שייתן לה ברק וטעם משוגע ומחזירות לתנור לעוד 5 דקות. מחכות שתתקרר קצת (או שלא) ו… מתמכרות או פשוט מיישרות.