מרשמלו צלוי, שוקולד מומס ופרי: המתכון הכי קל לסמורס

סמורס | צילום: אסף אמברם, סגנון: אוריה גבע
סמורס | צילום: אסף אמברם, סגנון: אוריה גבע

נמס בפה: קינוח אמריקאי פשוט ואהוב המורכב מחומרי גלם שאפשר להשיג בכל מקום - והתוספת של הפירות מרעננת ומאזנת את כל העסק המושחת

88 שיתופים | 132 צפיות

8 מנות | 10 דקות | קל מאוד | כשר | קינוחים

קינוח אמריקאי פשוט ואהוב המורכב משלושה חומרי גלם שאפשר להשיג בכל מקום. הוספנו גם פירות כדי לרענן את הטעם.

החומרים

1 שקית מרשמלו
100 גרם שוקולד חלב
16 ביסקוויטים
1 סלסילה תותים או פירות אדומים אחרים (פטל, דובדבנים, אוכמניות)

אופן ההכנה

1. צולים מרשמלו על האש בעזרת שיפוד או על רדיד אלומיניום עד שהם מתחממים ומתרככים. מניחים על ביסקוויט, מוסיפים 2 קוביות שוקולד ופרי וסוגרים בביסקוויט נוסף.

2. מניחים על ביסקוויט 2 קוביות שוקולד, מרשמלו וחצי תות וסוגרים בביסקוויט נוסף. עוטפים כל "סנדוויץ" בנייר כסף (כמו סוכריה) וצולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד.

מניחים תבנית (קרמיקה או אלומיניום חד-פעמית) על רשת הגריל. מוסיפים פירות וכשהם מתרככים ומגירים נוזלים מוסיפים מרשמלו ושוקולד. כשהכל נמס מורידים מהגריל ומפוררים מעל הכל ביסקוויטים.

למתכוני קינוחים נוספים היכנסי לאתר "השולחן"