מרשמלו צלוי, שוקולד מומס ופרי: המתכון הכי קל לסמורס

נמס בפה: קינוח אמריקאי פשוט ואהוב המורכב מחומרי גלם שאפשר להשיג בכל מקום - והתוספת של הפירות מרעננת ומאזנת את כל העסק המושחת
8 מנות | 10 דקות | קל מאוד | כשר | קינוחים
קינוח אמריקאי פשוט ואהוב המורכב משלושה חומרי גלם שאפשר להשיג בכל מקום. הוספנו גם פירות כדי לרענן את הטעם.
החומרים
1 שקית מרשמלו
100 גרם שוקולד חלב
16 ביסקוויטים
1 סלסילה תותים או פירות אדומים אחרים (פטל, דובדבנים, אוכמניות)
אופן ההכנה
1. צולים מרשמלו על האש בעזרת שיפוד או על רדיד אלומיניום עד שהם מתחממים ומתרככים. מניחים על ביסקוויט, מוסיפים 2 קוביות שוקולד ופרי וסוגרים בביסקוויט נוסף.
2. מניחים על ביסקוויט 2 קוביות שוקולד, מרשמלו וחצי תות וסוגרים בביסקוויט נוסף. עוטפים כל "סנדוויץ" בנייר כסף (כמו סוכריה) וצולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד.
מניחים תבנית (קרמיקה או אלומיניום חד-פעמית) על רשת הגריל. מוסיפים פירות וכשהם מתרככים ומגירים נוזלים מוסיפים מרשמלו ושוקולד. כשהכל נמס מורידים מהגריל ומפוררים מעל הכל ביסקוויטים.