התמכרנו! לביבות בננה מטריפות בעשר דקות

לביבות בננה | צילום: Shutterstock
לביבות בננה | צילום: Shutterstock

פנקייק – אאוט, לביבות – אין! מתכון נפלא ללביבות מפנקות במיוחד, המתאימות כקינוח או כמנה ראשונה מתקתקה, וכמובן לחנוכה

88 שיתופים | 132 צפיות

כ-40 לביבות | 10 דקות | קל | כשר | צמחוני

>> לעוד מתכונים מעולים וזריזים לחנוכה

החומרים

1 ביצה
1/4 כוס סוכר
1 בננה מעוכה
500 מ"ל רוויון
1 כפית סודה לשתייה
1 כף חומץ
3 כוסות קמח
שמן לטיגון

אופן ההכנה

1. טורפים ביצה וסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את בננה וריוויון ומערבבים. מוסיפים סודה לשתייה וחומץ ומערבבים.

2. מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.

3. יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן במעט שמן בשני הצדדים.

מגישים
4. אפשר להגיש עם שמנת חמוצה, עם ריבה או עם דבש.

המתכון פורסם במקור באתר "השולחן"