Meatery: מקום עם בשר

בשר מעושן במיטרי | צילום: אנטולי מיכאלו
בשר מעושן במיטרי | צילום: אנטולי מיכאלו

במיטרי מכינים בשר מעושן בשיטה האירופית ומשדכים לכל מנה צ'ייסרים וקוקטיילים תואמים. נחשו מה? זה חיבור מושלם

88 שיתופים | 132 צפיות

בשר מעושן הוא כבר בוודאות השחור החדש. Meatery, שרקוטרי חדש בתל אביב, עושה את זה קצת אחרת וחוזר למקורות, אל האולד סקול של אירופה.

בייבי ריבס במיטרי | צילום: אנטולי מיכאלו
בייבי ריבס במיטרי | צילום: אנטולי מיכאלו

הבעלים איגור וינברג למד את המקצוע אצל מאסטר גרמני וכל נתח שהוא נוגע בו מטופל בייקיות מוקפדת. בתפריט הקרניבורי הוא שיבץ הברקות כמו נקניקיית ציידים, פטה כבד וכמהין אונטריב ופלטות בשרים זוגיות.אם כל זה לא מספיק, לחלק מהמנות שודכו צ’ייסרים וקוקטיילים תואמים מתוך תפיסה שגורסת כי בשר ואלכוהול הם החיבור המושלם. ברור.

מתחם התחנה תל אביב, 5160008־03