נשאר חמין משבת? לייזה פאנלים עושה מהשאריות מסבחה צ'ולנט

טרחתן, בישלתן, אכלתן, ואתן לא יודעות מה לעשות עם שאריות החמין משבת? זה פשוט מאוד - ב-10 דקות עבודה תהפכו את מה שנשאר למסבחה כיפית
4 מנות | 10 דקות | קל מאוד | כשר | מסבחה
כך תבזבזו פחות מזון במטבח ותנצלו נכון את השאריות.
החומרים
2 כוסות שעועית וחומוס מבושלים (שאריות מהחמין)
1/2 כוס מים
1/2 כוס טחינה מוכנה ודלילה
להגשה
1/4 צרור פטרוזיליה עלים בלבד, קצוצים
1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי או לפי הטעם
ביצים קשות אפשר מהחמין
סחוג ירוק ביתי
אופן ההכנה
1. מחממים שאריות שעועית וחומוס מהחמין בסיר, מוסיפים חצי כוס מים, מבשלים על להבה בינונית כמה דקות ונותנים לקטניות להפריש עוד קצת עמילן.
2. מסירים מהאש, מעבירים לקערה ומוסיפים טחינה דלילה. אוכלים עם סחוג ירוק, ביצה ותפוח אדמה חומים מהחמין (אם נשאר), חציל מטוגן (אם יש) פטרוזיליה קצוצה רעננה ומיץ לימון.