מיט אנד ווין: מהומה מוצדקת
הלכנו לברר למה כולם מאדירים את מסעדת meat & wine וחזרנו עם תשובות טעימות במיוחד
בין הבניינים של הרצליה פיתוח, נמצאת מסעדת The meat & wine co, מסעדת בשרים כשרה וטעימה במיוחד. שולחנות העץ, המוזיקה השקטה, ריח הבשר ומגוון היינות המרשים יוצרים בדיוק את האווירה הנכונה.
פתחנו את הארוחה בארבע מנות ראשונות: סלט בטטה וטחינה (35 ₪), קרפצ'יו פילה בקר (45 ₪), לחם הבית (17 ₪) ופטריות צלויות מוקפצות בטריאקי (38 ₪), שהיו טעימות באופן מיוחד. לצד המנות הראשונות הוגש לנו יין אדום בלנד מיקב "טניא".
המשכנו לשתי מנות עיקריות: פילה בקר 300 גר' (195 ₪) ואנטריקוט אנגוס 400 גר' (150 ₪). האנגוס היה עסיסי ועשוי בדיוק במידה הנכונה. לצד הבשרים הוגדו לנו שלל תוספות: שעועית ירוקה, צ'יפס שמנוני למדי, אורז מאודה וסלט צד.
בשר איכותי ועשוי בדיוק במידה הנכונה
קינחנו בוופל אמריקאי, פונדט שוקולד חם מלווה בכדור גלידה ופרפה חלבה מתובל עם פירות העונה שהיה פשוט אלוהי.
The meat & wine co בקצרה:
שף: ניר רונן
הכי אהבנו: אנטריקוט אנגוס 400 גר'
הכי פחות אהבנו: צ'יפס- ליפול על צ'יפס שמנוני וחסר טעם, לא חבל?
שירות: מקצועי ואדיב
כתובת: רחוב שנקר 16, הרצליה פיתוח
טלפון: 09-9567004
כשר