אירוקה השיקה מותג משקפיים במחירים זולים. איך נראה לכן?

אחרי שנרכשה על ידי סופר פארם, אירוקה משיקה מותג משקפיים ומשקפי שמש משלה במחירים שמשמחים את הכיס נוכח יוקר המחייה הפסיכי. מה תמצאו כאן?
טוב, אנחנו חייבות להודות שזה היה הכי מתבקש, שלא לומר מפתיע שזה לא קרה עד היום. הבוקר (שלישי) השיקה אירוקה, או כפי שהיא נקראת היום ERROCA BY SUPER-PHARM, מותג משקפיים ומשקפי שמש משלה.
>> מה שטוב לאופירה אסייג: משקפי השמש שהפכו ללהיט של העונה
קפצנו להשקה לראות ולהרגיש את המשקפיים מקרוב, אז מה חשבנו? ובכן, ברוח התקופה, הדבר הראשון שצד את עינינו הוא המחיר האחיד והידידותי למשתמשת. מחיר זוג משקפיים הוא 299 ש"ח (לרגל ההשקה יש 50 אחוז הנחה על הזוג השני), סכום כמעט בדיוני בז'אנר כיום. סביר להניח שהמתחרה העיקרית של המותג החדש היא קרולינה למקה ברלין, מותג משקפי השמש המקומי (בהחזקת קסטרו-הודיס) המציע משקפיים ומשקפי שמש באותה רמת מחיר.
מותג הבית של אירוקה מצטרף לשורת מותגי הייבוא הנמכרים ברשת, דוגמת ריי באן, ורסאצ'ה, מארק ג'ייקובס, פראדה, מיו מיו, טומי הילפיגר, דולצ'ה וגבאנה, דיוויד בקהאם ועוד. מה תמצאו כאן? כ-150 דגמי משקפי שמש וכ-150 דגמי משקפי ראייה בשלל סגנונות, עם דגמים קלאסיים לצד דגמים המתכתבים עם הטרנדים הבולטים של התקופה: עדשות צבעוניות, מסגרות גיאומטריות, מסגרות שקופות, מסגרות מלבניות, מסגרות חתוליות, מסגרות מתכתיות, משקפי רימלס ללא מסגרת, ועוד.
>> הנסיכה והעדשות: משקפי השמש הלוהטים שאתן לא מכירות
האם תמצאו כאן בשורה אופנתית ייחודית או דגמים יוצאי דופן שיעיפו לכן את המוח? לא, אבל בתוך ההיצע המרשים תמצאו ללא ספק משקפיים באיכות של רשת אופטיקה ובמחיר משמח נוכח יוקר המחייה שמגיע לשיאים לא הגיוניים. וזה לא מעט בימים אלה.