ארוחת צהריים ב-12 דקות: מוקפץ בקר ופלפלים

מתכון לבשר בקר מוקפץ עם פלפלים | צילום: Shutterstock
מתכון לבשר בקר מוקפץ עם פלפלים | צילום: Shutterstock

מה אוכלים היום לצהריים? קבלו מתכון קל ומהיר שיסגור פינה: בשר בקר מוקפץ עם פלפלים, בוטנים, ועוד הרבה הפתעות במנה טעימה שגם ילדים אוהבים

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים

חצי קילו נתחי אנטריקוט או שניצל עגל חתוכים לרצועות דקות – יש להשרות שעה לפני הבישול עם כף רוטב טריאקי.
1 כף שטוחה של קורנפלור
חצי כפית של ג'ינג'ר
פלפל שחור גרוס
2-3 כפות שמן (רצוי שמן שומשום), לטיגון
6 פלפלים מתוקים בצבעי ירוק/אדום/צהוב, חתוכים לרצועות
4 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
5 כפות של בוטנים קלויים – גרוסים גס
מלח

 

אופן ההכנה

1. מוסיפים לקערה של רצועות הבשר המושרות בטריאקי את הקורנפלור, הג'ינג'ר והפלפל ומערבבים.

2. במחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן מניחים את רצועות הבשר והשום ומקפיצים במשך כ- 5 דקות.

3. מוסיפים את הפלפלים הצבעוניים ואת שאר המצרכים למעט הבוטנים.

4. מקפיצים במשך כ- 6 דקות נוספות, מסירים מהאש, מעבירים לכלי הגשה ומפזרים בוטנים מעל.

מומלץ להגיש לצד אורז.