מהשף לצלחת

ספיישל סשימי דג נא | צלם: בן יוסטר
ספיישל סשימי דג נא | צלם: בן יוסטר

בנחלת בנימין מסתתרת בבניין משופץ ויפהפה, מסעדת השף הנפלאה Aria, שמשלבת חוויה של אסתטיות וטעם נפלא. שווה ביקור

88 שיתופים | 132 צפיות

הגענו לAria להתרשם מתפריט החורף המחודש שלהם. תחושת הנינוחות יורדת עלינו כבר ברגע שאנחנו נכנסים למסעדה. המוזיקה השקטה, התאורה המינימליסטית והעיצוב הייחודי, עושים עבודה נאמנה ביצירת האווירה המושלמת לארוחת הגורמה שעומדת להגיע אלינו לשולחן.
רגע לפני שהאוכל מגיע, אנחנו פותחים את הארוחה בשתי כוסות שבלי ומיד לאחר מכן מוגשת לנו סלסלת לחם עם חמאה ושמן בלסמי.
הזמנו מגוון מנות ראשונות לשולחן: טונה אדומה- סשימי טונה אדומה עם וינגרט תפוז, שמן שומשום וצ'ילי אדום (68 ₪) וסביצ'ה- דג ים בווינגרט של מנגו יוזו וטרגון עם צנון לבן (58 ₪). הטונה האדומה מומלצת במיוחד- חתיכות הטונה רכות בדיוק במידה הנכונה והוינגרט תפוז מוסיף חמצמצות מדויקת.
קרפציו דג ים. צילום:בן יוסטר
המשכנו לעוד שתי ראשונות- רביולי כבד אווז ורום מזוגג ברוזטה ביתית וצימוק איראני(68 ₪) ושקדי עגל – על קרם ערמונים, כרישה לבנה ופרמז'ן מגורד (62 ₪). שקדי העגל היו טעימים באופן מיוחד, בעיקר בגלל קרם הערמונים הראוי לציון.
לעיקרית החלטנו לחלוק לוקוס לבן בחמאת סויה בהירה ובוקצ'וי (135 ₪), שהוא ללא ספק המנה המוצלחת ביותר שאכלנו במסעדה. הלוקוס היה עשוי מעולה והשאיר טעם של עוד ועוד.
סיימנו בשני קינוחים: קרם פסיפלורה – קראנץ' שוקולד לבן ואגוזים עם קרם פסיפלורה ומוס שוקולד לבן וסורבה פסיפלורה (42 ₪) ופנקוטה דולצ'ה – קרם פנקוטה של דולצ'ה עם קראמבל פולי קקאו קונפיטורת פירות יער וקינמון (42 ₪).

Aria בסיכום:

שף: גיא גמזו
הכי אהבנו: לוקוס לבן בחמאת סויה בהירה ובוקצ'וי
הכי פחות אהבנו: רביולי כבד אווז ורום מזוגג ברוזטה ביתית וצימוק איראני
כתובת: נחלת בנימין 66
טלפון: 03-5296054


ממוקמת בבניין משופץ ויפהפה . צילום: רועי ברקוביץ