ביצוע רשלני יעניק לך לוק של כורת פחם, אבל עיניים מעושנות יהפכו אותך למסתורית ונחשקת. המאפרת ענת רזמוביץ מדגימה איך עושים את זה נכון
שלב ראשון

מורחים על עור הפנים שמן מזין ומעליו מייק אפ בגון העור. מורחים קונסילר מתחת לעיניים.
תכשירים מומלצים:שמן לוטוסקלרינס306 ש"ח | מייק אפ נוזליגרלן414 ש"ח | קונסילר טושבורז'ואה90 ש"ח

שלב שני

מדגישים בעיפרון שחור את קו הריסים הפנימי והחיצוני של העין, ומטשטשים בעזרת הספוגית שבצדו השני של העיפרון. מורחים צללית שחורה בצמוד לקו העיפרון ומטשטשים במברשת איפור.
תכשירים מומלצים:עיפרון עיניים שחוראסתי לאודר151 ש"ח | מברשת טשטושסמאשבוקס129 ש"ח | צללית אפויהאיל מקיאג'150 ש"ח

שלב שלישי

מורחים על העפעפיים צללית במרקם קרמי בגוון כהה (אפור, חום או שחור) ומעליה צללית שחורה. מטשטשים מסביב לעיניים במברשת טשטוש. מעגלים את הריסים במעגל ריסים ומורחים מסקרה.
תכשירים מומלצים:מסקרהMACבמחיר 120 ש"ח | צלליתאיב רושה70 ש"ח | צלליתMACבמחיר 112 ש"ח

שלב אחרון

להשלמת המראה יוצרים הצללות מתחת לעצמות הלחיים עם ברונזר, מניחים על תפוחי הלחיים סומק בגוון ורדרד ומושחים שפתון בצבע ניוד.
תכשירים מומלצים: סומקקליניק203 ש"ח | שפתון קולורקרליין59 ש"ח

5 טעויות נפוצות באיפור עיניים מעושנות
• אל תמרחו צללית שחורה ישירות על העפעפיים. תמיד השתמשו קודם בעיפרון או צללית קרם בצבע שחור ורק אחר כך משחו את הצללית כדי לקבל תוצאה טובה ועמידה יותר.
• אם הפנים התלכלכו במהלך "עישון" העיניים, אל תנקו במגבונים או בחומר רטוב אחר אלא במייק אפ או קונסילר כדי שלא תצטרכו להתחיל הכל מהתחלה.
• אל תשכחו לכסות טוב טוב את העיגולים השחורים שמתחת העיניים עם קונסילר ומייק אפ כדי שלא תיראו כמו דביבון או יובב מ"פינוקיו".
• כשאיפור העיניים מושקע העדיפו מראה שפתיים טבעי. היפרדו מהשפתונים האדומים והסגולים ומרחו ליפ גלוס ניוד או שפתון לחות.
• אפשר להוסיף נקודת אור בזוויות הפנימיות של העיניים בעזרת צללית בהירה או זהובה אבל חשוב שלא להשתולל ולעלות איתה גם לאזור הגבות או לזוויות החיצונית של העין וליצור מראה מוגזם מדי (ע"ע אמה ווטסון).

צילוםדביר כחלון| ניהול קריאייטיבטל קליינבורט| סטיילינגרגב וגבע חזן| דוגמניתדריהלאלינור שחר | שיעראדיר יעקב
