לנשנש בחשכה

הבר-מסעדה קורדברו מציע גם אוכל של מסעדה וגם אווירה של בר. מערבבים שמחה בשמחה

88 שיתופים | 132 צפיות

כשאנחנו יוצאים לבלות, אנחנו לרוב מגדירים לעצמנו אם אנחנו רוצים לאכול טוב באיזו מסעדה מוצלחת או לחלופין לתפוס ראש באיזה בר אינטימי וחשוך, ולא מערבבים שמחה בשמחה. קורדוברו, בר קטן ואינטימי בלב שכונת פלורנטין בתל אביב, התחדש בימים אלה בתפריט אוכל חדש, והחלטנו לבדוק אם השילוב עובד.

עוד טרם פצחנו באכילה, הוצע לנו, כמו לכל לקוחות המקום, קוקטייל הבית – קאווה עם סנגריה. לצדו הזמנו גלילת חציל ממולאת בגבינת פטה ובגבינה כחולה על מצע קרם פלפלים – שני חצילים שמולאו בגבינות וכוסו ברוטב פלפלים שהלם אותם היטב – שהייתה טעימה ומעודנת, ומנת לביבות מנגולד ובטטה עם קרם פרש וטרטר סלמון, שהגיעה עם טוסטונים קטנים ופריכים ולוותה בחתיכות טרטר סלמון טרי, בעלים ירוקים ובפרוסות תאנים ותפוחים.

שתי המנות היו קטנות אבל מצוינות ומעניינות. מנה נוספת של מניפת סינטה צרובה עם קונפי ארטישוק בציר עגל ויין לבן עם שעועית וסלט ירוק הייתה טעימה מאוד, אבל לא הפתיעה כמו שתי המנות הקודמות.

בחרנו לסיים את הערב במתוקים, ומתוך שלושת הקינוחים שקורדוברו מציע (בכל זאת בר) בחרנו שניים. קרם הקאטלן, הגרסה הספרדית לברולה ורמז לעבר של המקום כטאפאס בר, עם פרוסות תאנים ופידור של קינמון, שהיה נהדר, ופאדג' שוקולד שהגיע עם שני כדורי גלידת וניל, שהיה טעים גם אם לא מקורי, והפתיע בגודלו העצום, במיוחד לנוכח גודלן של מנות האוכל.

ראוי לציין שהמנות אינן יקרות – יש גם דיל 69 בין השעות שש עד תשע – שתי מנות פלוס כוס שתייה ב-69 שקלים (פענחו את משחק המילים). אם מוסיפים לכך את האווירה, המוזיקה והאנשים היפים (יחסית ליום ראשון המקום היה מלא ופקדו אותו בעיקר צעירים) מקבלים תמהיל מוצלח בין הדרינק למה שלידו.

קורדוברו קורדוברו 21 פינת שטרן תל אביב

טלפון 077-4060771

כשר לא

חניה לא