לביבות ירקות

נמאס מלביבות תפוחי האדמה הרגילות? הנה אפשרות אחרת

88 שיתופים | 132 צפיות

לביבות ירקות

החומרים:

  • 1 גזר מקולף וקצוץ דק
  • 1 קישוא קצוץ דק
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 תפוח אדמה גדול מקלף וקצוץ דק
  • 3 ביצים טרופות
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הירקות הקצוצים עם הביצים, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, המלח והפלפל השחור.
  2. צרים לביבות בגודל הרצוי ומטגנים במחבת עם מעט שמן.

המתכון של סוזי מילר

מתוך: מגזין דרך האוכל

לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה

18.10.06

(עודכן ב – 17.12.09)

מצרכים:

  • 1 גזר מקולף וקצוץ דק
  • 1 קישוא קצוץ דק
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 תפוח אדמה גדול מקלף וקצוץ דק
  • 3 ביצים טרופות
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הירקות הקצוצים עם הביצים, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, המלח והפלפל השחור.
  2. צרים לביבות בגודל הרצוי ומטגנים במחבת עם מעט שמן.