לביבות ירקות
נמאס מלביבות תפוחי האדמה הרגילות? הנה אפשרות אחרת
88 שיתופים | 132 צפיות
לביבות ירקות
החומרים:
- 1 גזר מקולף וקצוץ דק
- 1 קישוא קצוץ דק
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 תפוח אדמה גדול מקלף וקצוץ דק
- 3 ביצים טרופות
- 2 כפות פירורי לחם
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- מערבבים את הירקות הקצוצים עם הביצים, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, המלח והפלפל השחור.
- צרים לביבות בגודל הרצוי ומטגנים במחבת עם מעט שמן.
המתכון של סוזי מילר
מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה
18.10.06
(עודכן ב – 17.12.09)
מצרכים:
- 1 גזר מקולף וקצוץ דק
- 1 קישוא קצוץ דק
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 תפוח אדמה גדול מקלף וקצוץ דק
- 3 ביצים טרופות
- 2 כפות פירורי לחם
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- מערבבים את הירקות הקצוצים עם הביצים, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, המלח והפלפל השחור.
- צרים לביבות בגודל הרצוי ומטגנים במחבת עם מעט שמן.