לא עוצרות באדום: העגבניות שיעשו לכם את החג

מי אמר שממולאים חייבים להיות פלפלים? לפניכם מתכון לעגבניות ממולאות טעימות להפליא

88 שיתופים | 132 צפיות

תוכן שיווקי

עגבניות מגי ממולאת בטלה

החומרים ל–4 מנות

10 עגבניות מגי בשלות בגודל בינוני
½ ק”ג צוואר טלה טחון
20 גר’ צנוברים קלויים
20 גר’ חמוציות
1 כף נענע יבשה
1 כף ראס אל חנות
1 כף מלח ים

אופן ההכנה

חותכים את החלק העליון של העגבניות ושמים בצד. מרוקנים את העגבניות מתוכנן.

המילוי מערבבים בקערה את הבשר הטחון, הצנוברים, החמוציות, הנענע והראס אל חנות, ולשים היטב לתערובת הומוגנית.

ממלאים את העגבניות במלית הבשר ומכסים עם החלק העליון של העגבנייה.

מסדרים את העגבניות הממולאות במגש, מזלפים שמן זית מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות עד שהעגבניות שחומות ויפות והמילוי מוכן לגמרי.