כריך קרואסון עם גבינת ברי בשלה
מתחשק לכם פיקניק בסטייל אירופאי? המתכון לכריך קרואסון טרי עם גבינת ברי יעשה את העבודה, ובמיוחד אם תביאו את הקרואסונים אתכם בשלמותם ותכינו על קרש עץ במקום
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים ל־4 מנות
4 קרואסונים טריים
1 כפית חמאה
1/2 כוס גבינת ברי בשלה (יש להוציאה מקירור כשעה לפני ההגשה)
חופן עלי אורגנו טריים
1 כף שמן זית
חופן תימין
מלח אטלנטי
אופן ההכנה
מורחים את הקרואסונים בחמאה, מניחים פרוסות מגבינת הברי בכל קרואסון ומוסיפים את יתר המרכיבים.
מתכון של מרכז אמנויות ומלון אלמא