ירקות אנטיפסטי ברוטב ברביקיו עם דבש

צמחונים ונהנים: מתכון לירקות אנטיפסטי בתנור עם שדרוג של רוטב ברביקיו עם דבש שיקפיץ את המתכון הפשוט הזה לעננים

88 שיתופים | 132 צפיות
ירקות אנטיפסטי ברוטב ברביקיו עם דבש | צילום: שירן כרמל
ירקות אנטיפסטי ברוטב ברביקיו עם דבש | צילום: שירן כרמל

 

החומרים ל-4 מנות:

4 שיני שום קצוצות
1 בצל סגול חתוך לרבעים
1 בטטה בינונית חתוכה לפרוסות
1 קישוא חתוך לאצבעות
1 כרובית פרחים קטנה מפורקת לפרחים קטנים
1פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כוס רוטב ברביקיו עם דבש של היינץ
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל

להגשה:
1/2 כוס ברביקיו עם דבש של היינץ

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-190 מעלות.

2. חותכים ירקות, מתבלים וצולים: מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים ומסדרים על תבנית שטוחה בשכבה אחת.

3. אופים במשך 30 דקות עד שהירקות מוכנים ומזהיבים מעט.

4. מסדרים את הירקות על כלי הגשה ובעזרת כף מזלפים עליהם מהרוטב.

5. מגישים חם או קר.

צילום שירן כרמל | סטיילינג אורית עציון | מתכונים רות אוליבר | חברה רטבי ברביקיו של  "היינץ"