יין חם מתובל

אין מסיבת חורף בלי יין חם. כאן בגרסה תפוזית עם טריק קטן שהוא גם אסתטי וגם שימושי – נועצים את מסמרי הציפורן בסליל התפוז. להגיש בחום

88 שיתופים | 132 צפיות

כשר, קל, מהיר, פרווה

החומרים ל-10 מנות:

  • 1 בקבוק יין מתוק (לבן/אדום)
  • 1 בקבוק יין אדום יבש
  • 2 כפות ברנדי
  • 2 כוסות מיץ תפוזיםטרי
  • 3 מקלות קינמון
  • 2 כפות סוכר (או יותר, לפי הטעם)
  • 10 מסמרי ציפורן, נעוצים על סליל של קליפת תפוז

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה בסיר בינוני את כל החומרים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

2. מעבירים את היין המתובל (כולל מקלות הקינמון וקליפת התפוז) לקומקום תה עם רשת או עם מסננת. מומלץ לתת ליין לספוג מעט את התבלינים לפני המזיגה (ראו הצעת הגשה).


סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

הצעת הגשה:

אפשר להניח את הקומקום על מתקן לחימום עם נרות לכמה דקות – גם חגיגי, גם מאפשר לטעמים להתחבר וגם שומר על חום לאורך זמן.

מצרכים:

10 מנות:

  • 1 בקבוק יין מתוק (לבן/אדום)
  • 1 בקבוק יין אדום יבש
  • 2 כפות ברנדי
  • 2 כוסות מיץ תפוזיםטרי
  • 3 מקלות קינמון
  • 2 כפות סוכר (או יותר, לפי הטעם)
  • 10 מסמרי ציפורן, נעוצים על סליל של קליפת תפוז

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה בסיר בינוני את כל החומרים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

2. מעבירים את היין המתובל (כולל מקלות הקינמון וקליפת התפוז) לקומקום תה עם רשת או עם מסננת. מומלץ לתת ליין לספוג מעט את התבלינים לפני המזיגה (ראו הצעת הגשה).


סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש


הצעת הגשה:

אפשר להניח את הקומקום על מתקן לחימום עם נרות לכמה דקות – גם חגיגי, גם מאפשר לטעמים להתחבר וגם שומר על חום לאורך זמן.