אופירה אסייג הרימה יום הולדת עם תחזית של מתקשרת: "חוגגות לפני האזעקות"

בשמלה של ויוי בלאיש, עם עוגת "צרחות" מעוצבת: אופירה אסייג הרימה הפקה לפנתיאון לרגל יום הולדתה ה-53. בין האורחות - בר רפאלי, מסכת הבוטוקס שנחשפה כדמות הראשונה של "הזמר במסכה", ומתקשרת עם תחזית לבחירות
בתופים ובמחולות: אשת התקשורת אופירה אסייג חגגה 53 סתווים בסוף השבוע האחרון במסיבת יום הולדת שהייתה לא פחות מקרנבל. כיאה לכלת השמחה, היא הנחתה את החגיגה מא' ועד ת', בקרנבל נוצץ ומתקתק, שכלל ריקודים, טקס הוצאת עין הרע, עוגת "צרחותתתת" ולא מעט הפתעות לאורחות.
לא נגענו: נטלי דדון חושפת שינוי חדש בחייה
רשימת המוזמנות לאירוע כללה 100 נשים משפיעות ממגוון תחומים, בהן לאה שנירר, אורטל עמר, בל אגם ובר רפאלי, שגם הוצגה כחברת הפאנל החדשה דנדנשה של "הזמר במסיכה". וכדי לתת לבר טעימה ממה שצפוי לה – הפתיעה את האורחות הדמות הראשונה של העונה החדשה, תחזיקו חזק: מסכת הבוטוקס, עם מזרק כלול במחיר. המסכה נכנסה עם עוגת יום הולדת מעוצבת עם הכיתוב "צרחותתת", ומועד תחילת העונה, ה-17.10 בקשת 12, למכורות.
כמקובל, כלת יום ההולדת לבשה את מיטב מחלצותיה, כלומר, שמלת כלה מרהיבה לבנה בסגנון בוהו-שיק של ויוי בלאיש. היא הרימה, רקדה, ראיינה והנחתה – הובילה את האירוע כהרגלה בקודש, ותוך כדי אחד הריקודים נשמעה כשהיא אומרת "יום הולדת שמח, חוגגות לפני האזעקות". בעוד שאנחנו עדיין לא קיבלנו את הערכת ראש אמ"ן, לאופירה המקורות שלה.
יחד עם זאת גם צפירת הרגעה נשמעה בהמשך הערב: כחלק מהתוכנית האמנותית אירחה אופירה לראיון קליל ונינוח בחצר את המתקשרת עדן הודיה כהן, "המצפן", שנוהגת לתת תחזיות ביטחוניות בחשבון האינסטגרם שלה. אופירה שאלה את כהן אם תהיה מלחמה בקרוב, ולדברי כהן בראיון, צפויה מלחמה אבל לא בקרוב, והבחירות בסוף החודש יתקיימו במועדן, אך לא יסתכמו רק בסבב בחירות אחד. לפי התחזית של כהן מדובר בשני סבבים. כל עוד אין מלחמה באופק אנחנו רגועות, ובלבד שלא יהרסו לנו את המסיבה. והיי, מזל טוב!