טראפלס שוקולד
קינוח פשוט וחלומי של טראפלס שוקולד בציפוי קקאו ושבבי פקאנים
88 שיתופים | 132 צפיות
משתמשים בשאריות של תערובת השוקולד לקישוט העוגה להכנת טראפלס, או מכינים מראש כמות כפולה
החומרים:
- 1/4 כוס (50 מ"ל) שמנת מתוקה
- 50 גר' שוקולד מריר
- 1 כף ברנדי או ויסקי
- 4 כפות קקאו
- 6 כפות פקאנים מסוכרים
אופן ההכנה:
- מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוסיפים שוקולד ומערבבים עד המסה. מקררים.
- מוסיפים ברנדי ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות.
- מכינים צלחת עם אבקת קקאו. טוחנים את הפקאנים דק ומניחים בצלחת נפרדת.
- מוציאים את השוקולד מהמקפיא ומוציאים גושים בכפית. מעצבים אותם ומחליקים בידיים.
- טובלים חלק מהטראפלס באבקת קקאו וחלק באבקת הפקאן. מעבירים לכלי אטום ומקפיאים שעתיים נוספות.