טראפלס שוקולד

קינוח פשוט וחלומי של טראפלס שוקולד בציפוי קקאו ושבבי פקאנים

88 שיתופים | 132 צפיות

משתמשים בשאריות של תערובת השוקולד לקישוט העוגה להכנת טראפלס, או מכינים מראש כמות כפולה

החומרים:

  • 1/4 כוס (50 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 50 גר' שוקולד מריר
  • 1 כף ברנדי או ויסקי
  • 4 כפות קקאו
  • 6 כפות פקאנים מסוכרים

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוסיפים שוקולד ומערבבים עד המסה. מקררים.
  2. מוסיפים ברנדי ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות.
  3. מכינים צלחת עם אבקת קקאו. טוחנים את הפקאנים דק ומניחים בצלחת נפרדת.
  4. מוציאים את השוקולד מהמקפיא ומוציאים גושים בכפית. מעצבים אותם ומחליקים בידיים.
  5. טובלים חלק מהטראפלס באבקת קקאו וחלק באבקת הפקאן. מעבירים לכלי אטום ומקפיאים שעתיים נוספות.