טעם של חורף: סלט אבוקדו ועשבים

סלט אבוקדו וירוקים של רינת צדוק | צילום: שני בריל
סלט אבוקדו וירוקים של רינת צדוק | צילום: שני בריל

בין סלט לממרח גס, עם הרבה עשבי תיבול טריים ושלמים שמוסיפים לאבוקדו טעמים וניחוחות. סלט בריא וטעים שעושה כבוד למלך הבלתי מעורער של החורף

88 שיתופים | 132 צפיות

6-4 מנות | 10 דקות | קל | כשר | טבעוני

החומרים

3 אבוקדו בינוניים חתוכים לקוביות קטנות־בינוניות
2 גבעולי טרגון
1 גבעול בצל ירוק
3 גבעולי פטרוזיליה
4 גבעולי כוסברה
2 גבעולי נענע
1/4 בצל סגול פרוס
1/4 פלפל ירוק חריף קצוץ
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
1/2 כפית זרעי כמון כתושים
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח ים אטלנטי
1 כף שמן זית

אופן ההכנה

1. מפרידים את עלי עשבי התיבול מהגבעולים ומניחים בקערה עם מי קרח.

2. מייבשים את העלים בעזרת נייר סופג ומערבבים עם כל מרכיבי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

רוצה מתכוני אבוקדו נוספים? היכנסי לאתר "השולחן"