Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

galshmu

טל מוסרי נסחף

העלילה סחפה את טל מוסרי ואפילו הצליחה לרגש אותו. גלו איזה ספר כל כך השפיע על טל, עד שהוא המשיך לקרוא אותו שוב ושוב

11 בספטמבר 2011
88 שיתופים | 132 צפיות

"אני ממליץ בחום על הספר 'נופל מחוץ לזמן' של דוד גרוסמן. ברגע שסיימתי לקרוא אותו התחלתי לקרוא אותו מחדש, ובקריאה השנייה נסחפתי שוב עם העלילה, ושמתי לב לפרטים נוספים, לעושר ולדקויות שבכתיבה.

"מאז קראתי את הספר כמה וכמה פעמים. זהו ספר מרגש וכואב, הכתוב ביד אמן. מסוג הספרים שממשיכים ללוות אותך עוד הרבה זמן לאחר שסיימת את הקריאה".

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!