טובים השניים

הזוג הטלוויזיוני, עמיר וסיוון, מתקרבים שוב, אבל רק למצלמות. השניים הצטלמו לשני קמפיינים שונים באותו יום ובאותה שעה. יד המקרה או יד התקשורת?

88 שיתופים | 132 צפיות

אחרי חרושת שמועות על קירוב הלבבות בין סיוון אברהמי לעמיר גולדברג, הזוג הפוטוגני והבלתי נשכח מהאח הגדול, נראה שהשניים באמת מתקרבים. טוב, אין לנו עדויות על רומן רומנטי ביניהם אך פרגון הדדי, חיבה והערכה גדולה דווקא כן.

אתמול (יום רביעי, 4.5), באותו היום ובאותה השעה בדיוק הצטלמו סיוון ועמיר בנפרד, כל אחד מהם לקמפיין אחר.

סיוון, יד הגורל הביאה את שניכם לעבודה הראשונה מאז צאתכם מהבית?
"זה לא צירוף מקרים, זו קארמה. כנראה שיש סיבה ששנינו קיבלנו קמפיין והצטלמנו באותו היום ובאותה השעה".

כשניסינו לגשש עוד קצת, היא מסרה ש"כרגע הם רק ידידים טובים והיא פנויה להצעות". או שבעצם, "כרגע היא רוצה להיות לבד". שוב, סיוון חוזרת לימי ה'בא לי-לא בא לי' ומוכיחה קונפליקטים עצמיים.


סיוון ועמיר בימים יפים של יחד (בימי ה"בא לי" של סיוון). צילום: שוקה כהן

ביקיני להמונים

בזמן שליהיא לבשה מכנסיים קצרצרים והצטלמה ל-TAGWOMAN, ועתי התחכך בסנדי בר והצטלם להוניגמן, נראה שה-Money Time של סיוון ועמיר הגיע לשכונה התל-אביבית.

אברהמי קטפה אתמול את הקמפיין הראשון בחייה, פשטה את בגדיה ועטתה על גזרתה הדקיקה במיוחד את קולקציית בגדי הים של רשת H&O (שצפויה להימכר במחירי רצפה). וכן, צדקנו כשהימרנו על קמפיין לקלינקס או לבגדי ים עבורה.

היא הרגישה מאד נוח להצטלם בבגד ים, אולי כי זו לא הפעם הראשונה שהיא מדגמנת פריטים זעירים; להזכירכם, בחודש שעבר סיוון מיסללה הלבשה תחתונה ל"טריומף".


מרגישה מצוין בביקיני. צילומים: רפי דלויה

על הסט סיפרה אברהמי שהיא מקווה לקבל בעתיד קמפיינים נוספים בתחום האופנה, ולצד הדוגמנות היא רוצה לפנות גם לכיוון של קריירת משחק. אה כן, בשבוע הבא זה לא יקרה כי היא מתכננת לחזור לספסל הלימודים. זוכרים? חוקרת מוח.

ולמי שתהה, מאז צאתה מהתוכנית סיוון עדיין לא פקדה את חוף הים (להבדיל מג'קי מנחם למשל), וכן, השיזוף בצילומים הוא מלאכותי. אנחנו מהמרות שהחל מסוף השבוע הקרוב היא תרבוץ שם לא מעט, בכל זאת, יש לה עכשיו מלאי חדש של בגדי ים לדגמן על החוף.


כן, תצבעי אותי. עוד לא הספקתי להשתזף בים


הו, דווקא יפה לי צהוב


חכו חכו, בקרוב אצלכם בחוף


סיוון מתכננת לבלות בחוף הים. לא, על מטקות היא לא בונה (צילום: אוהד רומנו)

בירה לבליינים

ולא רחוק מהסט של סיוון, הצטלם עמיר במועדון הדיזינגוף ל"בווריה מאלט", משקה מאלט ללא אלכוהול. אנחנו הימרנו על קמפיין למוצרי ניקוי בשבילו, אך לצד הפטיש שלו לניקיון, גם קרבתו לעולם הבילויים והאלכוהול משחקת תפקיד חשוב בחייו.

על הסט הוא הפגין כישורי דוגמנות מהולים בביטחון עצמי, וסיפר שבעתיד ירצה לפתח קריירה בהנחיה. אך עד שזה יקרה, נראה שבינתיים הוא מתרגש מפתיחת המועדון החדש שלו בסוף החודש. וכן, הוא גם מתארגן ליום הולדתו המתקרב (ב- 10.5), אותו יחגוג עם חברים קרובים בפינגווין. אלא מה?


אני? דוגמן מלידה. מתרגש יותר מההפקה של היומולדת שלי בשבוע הבא (צילום: אלירן אביטל)