חתונה ממבט ראשון: נועה נחנקת בקשר עם ארי – ואז בא הטוויסט

להתבאס ולהתפייס. נועה ב"חתונה ממבט ראשון", עונה 8 | צילום מסך, קשת 12
להתבאס ולהתפייס. נועה ב"חתונה ממבט ראשון", עונה 8 | צילום מסך, קשת 12

המתיחות בין נועה וארי מגיעה לשיא, הסבלנות של לייקי כלפי תומר מתחילה לפקוע, ויקי ועומר בנשיקה ראשונה, וסופי ודור בווידוי לוהט. "חתונה ממבט ראשון" מפגישה סופסוף בין הפנטזיה למציאות, ולא לכולם זה עובר חלק | ריקאפ

88 שיתופים | 132 צפיות

"חתונמי" מתחילה להפגיש בין הפנטזיה למציאות: דירות משותפות, שיחות על מגורים וילדים, חיזורים, נחירות, ריב אחד גדול ומומחים שמנסים לשכנע את כולם שהכול מתקדם בדיוק לפי התוכנית. במילים אחרות: המשתתפים שלנו מתחילים לומר היוש לחיים עצמם.

בפרקים הקודמים של "חתונה ממבט ראשון":
>> בארכה ממבט ראשון: ויקי ועומר הם החלום הרטוב של "חתונמי"
>> לייקי קיבלה בדיוק את מה שהיא לא רצתה – והקרינג' חגג
>> דוש מדייט ראשון? אנחנו בהלם שזה מה שאריאל אמר לנועה

סופי ודור

סופי בבית, אבל מודה שמוזר לה להיות שם כשדור לא איתה, מולחם לה לשחלה השמאלית. מבחינתה, ירח הדבש היה מושלם והיא לא הייתה יכולה לבקש משהו טוב יותר. תוך כדי, דור מתקשר כדי לעדכן שגם לו בודד ללא השחלה שלה.

הם נפגשים בקליניקה ואחרי סשן חיבוקים לוהט מספרים לגלעד שמהרגע שהחזיקו ידיים בחופה הם לא הפסיקו לגעת אחד בשנייה, אלא אם כן מסדרון צר מדי אילץ אותם לנתק מגע.

דור משתף את גלעד בכך שהוא מפחד שזה טוב מכדי להיות אמיתי, ושהוא חושש לחזור לדפוסים ישנים שמריחים ממאמץ יתר. גלעד מסביר לו שבינתיים מדובר בבעיה תיאורטית בלבד, וממליץ לו לזכור שסופי רואה אותו ורוצה אותו.

בהמשך הם עוברים לדירה מפנקת ליד הים, מארחים חברים שעפים על דור ועל הזוגיות שלהם, ובאופן כללי שוקלים להחליף פורמט ל"ילד ממבט ראשון". רגע, סופי בעצם כבר עשתה את זה, או שלא?

ויקי ועומר

ויקי ועומר נוחתים ביוון ועדיין לא מעכלים את הסיטואציה. במונית למלון הם מדברים על כמה כיף להם יחד, וכשהם מגיעים עובדי המלון מחכים להם על הרציף כמו ב"הלוטוס הלבן". ויקי חוזה שרשראות פרחים, עומר חוזה רצח. הם מקבלים מגבונים להתרעננות ועומר לא ממש יודע מה לעשות איתם. עתידות: אם הקשר הזה ימשיך להתקדם בקצב הנוכחי, ילדים והמוני מגבונים יפרצו בסערה לחייו.

הם יושבים על החוף, ומדברים על אמו המלכה של עומר שילדה שלישייה, אבל ויקי לא נבהלת ומגלה חיבה לרעיון של תאומים. למשל. בבוקר למחרת הם מתעוררים מחובקים, ועומר מספר בטסטה שהוא נרקומן של כפיות ושכיף לו במקסימום. ויקי מעדכנת אותו שהוא נחר, מה שמכניס אותו ללחץ. היא מרגיעה אותו שזה דווקא חמוד. בינתיים.

בהמשך הם שטים בסירה ומתפעלים מהנוף. ויקי מתפעלת מהירוק שסובב אותם, ועומר מתפעל מזה שויקי נראית כמו פרסומת לשמפו. הם קופצים למים וחשים שנשיקה ראשונה על מצופים מתנדנדים היא רעיון טוב (ולא מביך בכלל). אחר כך הם מדברים על המגורים המשותפים בדירה של עומר, פערי שעות העבודה שלהם ותחושת הלבד שויקי חווה בעיקר בסופי שבוע. עומר מצדו בתגובה: "אני מבין אותך, גם אני ככה, איך יפה לך לעיניים תאורת הרותם סלע הזאת".

לייקי ותומר

לייקי מבקשת פגישת קליניקה פרטית, ומשתפת בסשן שתומר מקסים ושיש להם חיבור טוב. אז מה הבעיה? הוא עדיין לא הטיפוס שלה והיא לא נמשכת אליו. לדבריה, מרגיש לה שהוא "בכיס שלה", ושהוא פחות מאצ'ואיסט מבפנטזיה שלה, וכל זה גורם לה להעריך אותו פחות.

גלעד לא ממליץ לה לשתף אותו בזה מחשש שיעשה לעצמו משהו עם מגדיר הציפורים שלו, אבל שכדאי לומר לו מה היא רוצה שיקרה אחרת, למשל, שיוביל יותר ויהיה אסרטיבי יותר.

כשתומר מצטרף למפגש הוא פותח בסשן מחמאות כלפי לייקי. הוא מספר שהוא רוצה שיגורו יחד, ושמעולם לא עשה את זה לפני כי הוא לייט בלומר.

גלעד הממזר שואל במכוון את לייקי מה היא רוצה לקראת המגורים המשותפים, והתשובה כמובן היא אסרטיביות. תומר מספק את התשובה שלייקי הכי לא רוצה לשמוע: שלא תיבהל מזה שהוא לא כזה, שיש לו ימים מהוססים ושבת הזוג שלו תצטרך להשלים אותו במקום בו נמצאות החולשות שלו. לייקי, מצידה, פוצחת בחיפושים אחר שקית נייר כדי לנשום לתוכה.

בהמשך הם עוברים לדירה חדשה ולייקי מספרת שהיא מתרגשת מהמעבר ושהיא מבינה שצריך לתת לדברים להתפתח. בארוחה המשותפת היא מסבירה שחשוב לה שיחזרו אחריה, ותומר מרגיע אותה בהבטחות שלא תדאג. בטסטה הוא מודה שהוא עדיין לא יודע מה הוא מרגיש.

נועה וארי

בדרך למפגש עם חברים נועה קצרה, חנוקה ומתקשה. הם נכנסים לוויכוח שבו ארי מגן על זכותו לשאול שאלות ולדחוף סתם מילים באנגלית, ונועה מגינה על זכותה לספייס ולהיות נאסטי לפרקים. הם מגיעים להופעה, אבל המופע האמיתי הוא דווקא האנרגיה הרעה שיש ביניהם. כשארי מחליט שזה רעיון ממש טוב להציע לנועה להישאר לבד עם הזוג השני, המצב מסלים.

לבסוף הם פותרים את העניין ועוברים לדירה משותפת. נועה, הכלבה ותיק האלו יוגה שלה נוסעים במונית, והיא ממלמלת: "אני חייבת להזמין מכונת פופקורן". היא מגיעה ליעד וראו איזה פלא, מגלה שארי קנה לה מכונת פופקורן במתנה. למרות אנרגיית הטלפתיה הנ"ל, נועה בוחרת להשתכן בחדר שינה נפרד, ומבהירה שמוקדם לה לחלוק מרחב.

הם מגיעים לקליניקה ויעלי אומרת להם שהם עדיין לא משהו במריבות, אבל סבבה בפיוסים, ושהיא סומכת עליהם. אחר כך הם נוסעים יחד שוב באוטו, ונועה משמיעה לארי הודעה שהשאירה לה מישהי על ההתאמה הנהדרת ביניהם. זה נותן לה כזה בוסט, והיא מלטפת את היד של ארי ומדברת על העור הנעים שלו.

הפרק מסתיים בזה שנועה וארי מצחקקים על הספה וגם כל שאר הזוגות באורות. לפחות עד הפרק הבא.