דגים חריפים בסגנון מרוקאי

דגים חריפים בסגנון מרוקאי |  צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב
דגים חריפים בסגנון מרוקאי | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב

או בקיצור חריימה. רק בניגוד למה שאתן חושבות, מנת הדג הקלאסית הזאת היא גם סוחטת מחמאות וגם ממש פשוטה להכנה

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל-6-8 מנות |  קל |  בשרי

3 דגי בורי שלמים פרוסים לפרוסות בעובי 4 ס"מ
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כוס מים
10 שיני שום – חמש שלמות וחמש פרוסות
1 פלפל ירוק חריף פרוס דק
3 עגבניות חתוכות לרבעים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
צרור כוסברה קצוץ גס
3 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה (טחונה בשמן)
1 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
מעט מלח

אופן ההכנה

1. מסדרים את הדגים ואת הירקות בסיר רחב.

2. מערבבים את כל התבלינים עם השמן והמים ויוצקים על הדגים והירקות.

3. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 25 דקות.

4. מגישים עם קוסקוס ביתי או עם חלה טרייה.