השף אבי ביטון סוגר לכם את המנגל עם ברד פודינג אפרסקים ושוקולד

ככה סוגרים מנגל. ברד פודינג אפרסקים ושוקולד. צילום: בן יוסטר | סטיילינג: תמר סגל
ככה סוגרים מנגל. ברד פודינג אפרסקים ושוקולד. צילום: בן יוסטר | סטיילינג: תמר סגל

מנגל הוא נכס רציני להכנת קינוחים, וזה הזמן הנכון לפנק את האורחים שלכם במאפה שחום וריחני, מלא באפרסקים טעימים

88 שיתופים | 132 צפיות

תוכן שיווקי | וילי פוד

קינוחים הם תמיד החוליה החלשה כשעושים פיקניק; בסוף הם מסתכמים בכמה פירות חתוכים או בעוגה שמישהו הביא. אנשים שוכחים שמנגל הוא נכס רציני להכנת קינוחים. אם תשקיעו מעט תוכלו לקבל מאפה שחום וריחני, מתוק ומלא עסיס של אפרסקים טעימים.

החומרים ל–4–6 מנות

3 ביצים
1 כוס חלב סויה בטעם וניל
3 כפות סוכר
¼ כפית קינמון
8 פרוסות חלה (או לחם לבן אחר) ללא הקרום
2 קופסאות של חצאי אפרסקים בסירופ קל ויליפוד
100 גר’ שוקולד לבן (או שוקולד מריר פרווה) חתוך לקוביות
מעט שמן לשימון

לצלייה

תבנית אינגליש קייק
נייר אפייה
נייר אלומיניום

אופן ההכנה

טורפים את הביצים עם חלב הסויה, 
הסוכר והקינמון.
משרים את פרוסות הלחם בתערובת הביצים והחלב–5 דקות.
מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה משומן קלות.
מסדרים על פני התבנית שכבות של לחם, אפרסק, שוקולד ושוב לחם.
עוטפים היטב בנייר אלומיניום וצולים כ–25 דקות על הגריל. אחרי 15 דקות הופכים מפעם לפעם את התבנית ומגישים חם.