הפקת אופנה המוקדשת לאפריטיף הנצחי
קמפרי, האפריטיף האיטלקי הנחשק, הפך כבר מזמן לאייקון נצחי של יוקרה, סטייל, חיים טובים, עיצוב ואופנה. אם זה דרינק נונשלנטי בג׳ינס, דרינק במסיבת קוקטייל, דרינק סקסי או דרינק משוחרר, קמפרי תמיד יודע להתאים את עצמו למצב הרוח הנכון ולבלוטות הטעם. הצבע האדום הבוהק שמבטא תשוקה ונועזות והטעם המריר/מתוק המתוחכם משתלבים עם כל לוק, בכל מצב
מותגים רבים שואפים להפוך לאייקונים, אבל מעטים אכן עושים את זה. קמפרי, האפריטיף האיטלקי הנחשק, הפך כבר מזמן לסמל נצחי של יוקרה, סטייל, חיים טובים, עיצוב ואופנה.
קמפרי נולד במילנו בשנת 1862, בבית הקפה של גאספרה קמפרי, ״קפה קמפרינו״. המתכון הסודי מעולם לא השתנה, והוא עובר מדור לדור במשפחת קמפרי. מאז זרם הרבה קמפרי בכוסות הנכונות של האנשים הנכונים ברחבי העולם, עם סודה, מיץ תפוזים או אשכוליות או בקוקטיילים כמו ״נגרוני״ או ״אמריקנו״ שכבר הפכו לקלאסיקה.
קמפרי תמיד יודע להתאים את עצמו למצב הרוח הנכון ולבלוטות הטעם. הצבע האדום הבוהק שמבטא תשוקה ונועזות והטעם המריר/מתוק המתוחכם משתלבים עם כל לוק, בכל מצב.
בין אם זה דרינק נונשלנטי בג׳ינס, דרינק משמח במסיבת קוקטייל על עקבים, דרינק סקסי עם מחשוף, או דרינק משוחרר עם חברות בחוף הים, קמפרי תמיד יחמיא לך.
קמפיישן אננס פסיפלורה
מוזגים 60 מ"ל קמפרי, 25 מונין פסיפלורה, 30 מ"ל לימון סחוט ו־60 מ"ל מיץ אננס, לשקשק בשייקר או לערבב היטב בכוס.
לקישוט: אננס מיובש, פסיפלורה חצויה, פלח לימון או כל דבר שיעשה לכם שמח
צ'ייסר קמפרי
מוזגים קמפרי לצ'ייסר (30 מ"ל) או לשוט (60 מ"ל), צ'ירס!
קמפרי תפוזים
מוזגים 60 מ"ל קמפרי וסוגרים במיץ תפוזים (תמיד עדיף להשתמש במיץ סחוט טרי). מוסיפים קרח ומערבבים. מגישים בכוס הייבול (כוס גבוהה) או כל כוס אחרת.
לקישוט: פלח עסיסי של תפוז. בוקר טוב!
קמפרי טוניק למון
מוזגים 60 מ"ל קמפרי וסוגרים בטוניק לימון של Fever Tree. מוסיפים קרח ומערבבים. מגישים בכוס הייבול (כוס גבוהה) או כל כוס אחרת.
לקישוט: תפרחת נענע ופלח לימון. אנחנו כבר מקנאים בכם!
נגרוני
מוזגים לכוס 30 מ"ל קמפרי, 30 מ"ל ג'ין טנקרי, 30 ורמוט צ'ינזאנו רוסו ומערבבים עם קרח. מגישים נגרוני בלוו בול (כוס נמוכה).
לקישוט: קליפת תפוז. קלאסיקה!
קמפרי סודה
מוזגים 60 מ"ל קמפרי וסוגרים בסודה, מוסיפים קרח ומערבבים. בכוס הייבול (כוס גבוהה) או כל כוס אחרת.
לקישוט: פלח תפוז או לימון יוסיפו. המון. לאוהבי החיים הטובים!
צילום עידו לביא | ניהול קריאייטיב טל קליינבורט | סטיילינג אייל אזרזר | דוגמנית ניקולה וורד ליולי | איפור מישל אדרי לסולו | שיער שרה שנטי
בשיתוף קמפרי