העיצוב האקולוגי

חמישה סידורי שולחן מרהיבים לקראת ליל הסדר
| אדמה וים | נוף מקומי | העיצוב האקולוגי |
| דרמה סביב השולחן | פסטליות אביבית |
הילולה – מעצבות הבית: רוני אריאלי ויעל זולטי
בעיצוב השולחן שולבו גביעי יין מעוטרים מפנלופה.
שולחן חג ידידותי הכולל צלחות וכוסות חד פעמיים עשויים מקנה סוכר בגוון טבעי המתאימים לכל צבע שנבחר לקשט בו את השולחן, מתכלים בטבע וחוסכים את שעות הניקיון שאחרי.
כדאי להשתמש במזונות קערת הסדר לקישוט השולחן באמצעות הצבתם בקעריות קטנות. אפשרות נוספת היא להכין צלחת משפחתית אישית עם הילדים. קונים צלחת עוגה גדולה וחד פעמית ונותנים לילדים לצייר עליה, להדביק ולקשט ואז הגאווה של ההורים והסבים/סבתות תהיה מושלמת!
להעשרת השולחן ושמחת החוגגים מומלץ להכין מתנות אישיות קטנטנות כמספר הסועדים. כדאי שהמתנות תהינה קשורות לנושא החג ושאריזתן תשלב סרטים צבעוניים או פרחי משי מיניאטוריים, שהרי אביב הגיע.
ניתן להניח על השולחן מפת נייר לבנה חד פעמית ומתחת לכל צלחת להניח מפית מעוטרת צבעונית אשר תשמש כתחתית לצלחות. לאוהבי הזוהר, ניתן לקשט בתחתיות תחרה עגולות מוזהבות או כסופות. כמו כן, על השולחן אפשר לפזר אגוזי מלך שלמים בצבעם הטבעי או לצבוע אותם בזהב, כסף או כל צבע אחר.
להורים שביניכם מומלץ להכין בקרבת שולחן החג שולחן קטן עם הפתעות ואמצעי יצירה (הקשורים לפסח) עבור הקטנטנים, שבשלב מתקדם של הערב מאבדים את סבלנותם. מאחר ששולחן יוצא ברב גאון לפח הזבל, כדאי ורצוי לשתף את הילדים בפינויו כתחרות נושאת פרסים. ניתן להכין מבעוד מועד הפתעות קטנות מצחיקות.
צולם במסעדת הגנס, משה שרת 199, רמת השרון טל' 03.6447575
מתוך: נישה
לעשיית מנוי, לקבלת מגזין מתנה