דג מטוגן בבירה

פילה נסיכת הנילוס בבירה

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • 250 גר' פילה דג (נסיכת הנילוס, בקלה)
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 150 גר' קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 250 גר' בירה לבנה
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים לבלילה.

טובלים את הדג בבלילה ומטגנים בשמן עמוק על האש, במשך 7-8 דקות.

מתכון של הזמרת והשחקנית סוזי מילר.

מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת
גיליון מתנה

12.10.06

(עודכן ב – 30.07.09)

מצרכים:

החומרים:

  • 250 גר' פילה דג (נסיכת הנילוס, בקלה)
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 150 גר' קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 250 גר' בירה לבנה
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים לבלילה.

טובלים את הדג בבלילה ומטגנים בשמן עמוק על האש, במשך 7-8 דקות.