דג מטוגן בבירה
פילה נסיכת הנילוס בבירה
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים:
- 250 גר' פילה דג (נסיכת הנילוס, בקלה)
- שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
- 150 גר' קמח תופח
- 2 ביצים
- 250 גר' בירה לבנה
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לבלילה.
טובלים את הדג בבלילה ומטגנים בשמן עמוק על האש, במשך 7-8 דקות.
מתכון של הזמרת והשחקנית סוזי מילר.
מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה
12.10.06
(עודכן ב – 30.07.09)
מצרכים:
החומרים:
- 250 גר' פילה דג (נסיכת הנילוס, בקלה)
- שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
- 150 גר' קמח תופח
- 2 ביצים
- 250 גר' בירה לבנה
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לבלילה.
טובלים את הדג בבלילה ומטגנים בשמן עמוק על האש, במשך 7-8 דקות.