"גפילטע פיש" אינטיאס: המתכון שיהפוך אותך לכוכבת ליל הסדר

"גפילטע פיש" אינטיאס של שף אסף גבאי. צילום: נועם פריסמן
"גפילטע פיש" אינטיאס של שף אסף גבאי. צילום: נועם פריסמן

הקלאסיקה של כל הזמנים בגרסה עדכנית ומשודרגת: כופתאות דגים מתקתקות שמוגשות על עלה חסה, אבל חוויית ההגשה היא לגמרי אחרת - וגם ההכנה הרבה יותר פשוטה ומהירה

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים

עלי חסה לליק מראש חסה אחד

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה אינטיאס, מלח, פלפל, שמן זית, מיץ לימון וסוכר. יוצרים מהתערובת קציצות בצורת קובה ומניחים כל קציצה בתוך עלה חסה.

2

מניחים על כל קציצה כפית סלק ופרוסת צ'ילי ומגישים.

המתכון פורסם לראשונה באתר השולחן