"גפילטע פיש" אינטיאס: המתכון שיהפוך אותך לכוכבת ליל הסדר
הקלאסיקה של כל הזמנים בגרסה עדכנית ומשודרגת: כופתאות דגים מתקתקות שמוגשות על עלה חסה, אבל חוויית ההגשה היא לגמרי אחרת - וגם ההכנה הרבה יותר פשוטה ומהירה
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים
עלי חסה לליק מראש חסה אחד
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה אינטיאס, מלח, פלפל, שמן זית, מיץ לימון וסוכר. יוצרים מהתערובת קציצות בצורת קובה ומניחים כל קציצה בתוך עלה חסה.
2
מניחים על כל קציצה כפית סלק ופרוסת צ'ילי ומגישים.