בין גלידה לשוקולד: שוקולידה

עלית יצאה בסדרה קיצית של אצבעות שוקולד פרה במילוי מוס בטעמי גלידה. יצאנו לטעום והרשמים לפניכם

88 שיתופים | 132 צפיות

אחת הבעיות של שוקולד בקיץ, הוא ששוקולד בקיץ נמס בין האצבעות ויוצר תחושה דביקה למדי. אחד הפתרונות הוא לשמור את השוקולד בקירור, אולם שוקולד שיוצא מהמקרר הוא קשה בדרך כלל – ופחות טעים מגרסתו ה"פושרת".

בעלית כנראה הבינו את הצורך של המכורים לשוקולד בחטיף שוקולד שהמקרר לא הורס את טעמו, והשיקו את סדרת "שוקולידה" – אצבעות שוקולד פרה במילוי מוס בטעמי גלידה: מצד אחד שוקולד פריך ולא נמס, ומצד שני מוס רך. הסדרה כוללת אצבעות שוקולד חלב במילוי מוס בטעם גלידת וניל, אצבעות שוקולד לבן וחלב במילוי מוס בטעם גלידת שוקולד ואצבעות שוקולד מריר במילוי מוס בטעם גלידת מוקה.

* עוד בדרך האוכל:


>> מתכון נפלא לפוקצ'ה אישית

>> מתכון לעוגיות אגוזים טחונים

>> מתכון מדליק לפיצה-קוטג'

ואיך הטעם?

למרות שאנו אוהבים את השוקולד בגרסתו הנימוחה והרכה, הקשבנו להמלצת החברה וקיררנו את אצבעות השוקולד. התוצאה היתה טעימה ומפתיעה. השוקולד לא הפך לקשה מדי, והמילוי הרך באמת הזכיר לנו גלידה (אבל רק קצת).

גם נשנוש של השוקולד בגרסתו ה"פושרת" (כלומר, לאחר ששהה מחוץ למקרר) לא אכזב. מדובר במוצר טעים שמומלץ לקרר, אך מצוין גם ללא קירור.

לסיכום: לא פשוט להוציא מדי עונה סדרת מוצרים חדשה, אך נראה כי עלית הצליחה לעשות את זה שוב. מדובר במוצר טעים, מרענן ומומלץ.

* סדרת שוקולידה החדשה, מחיר מומלץ לצרכן: 7.49 ש"ח

* עכשיו ב-BelleMode: כך תבחרי את הג'ינס שהכי יחמיא לך>>

* עכשיו ב-BelleMode: הטרנדים החמים בתחום הלקים>>