בייגל סלמון פינוקים של מסעדת דלאל

בייגל סלמון עם גבינת בורסאן, גרבדלקס וביצים חצי קשות | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל
בייגל סלמון עם גבינת בורסאן, גרבדלקס וביצים חצי קשות | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל

השף גולן גורפינקל מפנק במתכון בראנץ' מושלם של בייגל סלמון עם גבינת בורסאן, גרבדלקס וביצים חצי קשות. עכשיו רק לדאוג שארוחת הבוקר הזו תגיע אלייך למיטה ואת מסודרת

88 שיתופים | 132 צפיות

 

מתכון קליל שדורש מכן בעיקר לא להתפשר על איכות הקניות: בייגל טרי וסלמון כבוש או מעושן באיכות טובה שתוכלו להכין בעצמכן או לקנות מוכן.

עוד מתכונים לבראנץ' קליל מבית קפה דלאל החדש בתל אביב:
סלט ניסואז דלאל סטייל
קרואסון עם כתף בקר, גבינת גאודה, ביצים עלומות והולנדז הדרים
שקשוקה חצילים
סלט הדרים עם תמרים, וודקה וצ'ילי

 

החומרים ל- 4 מנות |  קל |  דגים

4 בייגלס בריוש או בייגלס ירושלמים שטוחים באיכות טובה
1 חבילה גבינת בורסאן עם פלפל שחור
2 אבוקדו רכים
1/2 בצל סגול קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 כף עלי כוסברה קצוצים
מעט מיץ לימון
מעט שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
4 ביצים חצי קשות – מבושלות למשך שש דקות לאחר הרתיחה, קלופות וחתוכות לרבעים
כ־10 פרוסות סלמון כבוש (גרבדלקס) או מעושן.

אופן ההכנה

1. מועכים את האבוקדו עם מעט שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.

2. מוסיפים את הבצל הקצוץ, השום והכוסברה הקצוצה.

3. פורסים את הבייגלס וקולים אותם בתנור לוהט למשך כמה דקות, כשצידם הפנימי כלפי מעלה.

4. מורחים על כל בייגל בצד אחד את ממרח האבוקדו ובצד האחר את הגבינה. מסדרים על הבייגל את הסלמון והביצים הקשות.

5. מגישים סגור ככריך.

בייגל סלמון עם גבינת בורסאן, גרבדלקס וביצים חצי קשות | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל
בייגל סלמון עם גבינת בורסאן, גרבדלקס וביצים חצי קשות | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל