ביורק – פלפל מטוגן במילוי גבינות

פלפלים ממולאים בגרסה חלבית, שהיא גם נמסה וגם קריספית הודות לציפוי פירורי הלחם ולטיגון העמוק

88 שיתופים | 132 צפיות

כשר, קל, מהיר, חלבי

החומרים לכ-10 מנות:

  • 250 גר'גבינה בולגרית
  • 1 גביע (250 גר') קוטג'
  • 10 פלפלי שושקה, קלויים ומוחמצים (אפשר גם משימורים)
  • 1 חב' קטנה (250 גר') פירורי לחם
  • 4 ביצים, טרופות
  • שמן, לטיגון עמוק

אופן הכנה:

1. מפוררים לקערה את הגבינה הבולגרית ומערבבים עם הקוטג' לתערובת אחידה. ממלאים את הפלפלים בתערובת הגבינות (כ=2 כפות לפלפל).

2. מעבירים את פירורי הלחם לצלחת שטוחה ומצפים את הפלפלים. טובלים את הפלפלים המצופים בביצים ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה קלה.

מצרכים:

לכ-10 מנות:

  • 250 גר'גבינה בולגרית
  • 1 גביע (250 גר') קוטג'
  • 10 פלפלי שושקה, קלויים ומוחמצים (אפשר גם משימורים)
  • 1 חב' קטנה (250 גר') פירורי לחם
  • 4 ביצים, טרופות
  • שמן, לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1. מפוררים לקערה את הגבינה הבולגרית ומערבבים עם הקוטג' לתערובת אחידה. ממלאים את הפלפלים בתערובת הגבינות (כ=2 כפות לפלפל).

2. מעבירים את פירורי הלחם לצלחת שטוחה ומצפים את הפלפלים. טובלים את הפלפלים המצופים בביצים ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה קלה.