בגט עוף בגריל ברוטב וסאבי
יש כריך ויש כריך. קבלו מתכון לימוני, צלוי ועסיסי של בגט עוף מועשר בכל טוב
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים ל-4 כריכים:
- 1 בגט טרי, חצוי ומחולק ל-4
- 4 כפות לימונים כבושים
- 4 שוקי עוף צלויות בגריל, ללא העצמות
- 1 כוס נבטי חמנייה
- 1/2 כוס תערובת עלעלים צעירים
- 1/2 כוס מיונז
- 1/2 כפית שטוחה אבקת וסאבי
- 3 כפות בוטנים מטוגנים
אופן ההכנה:
- מורחים מהלימונים הכבושים על שני צדי כל חתיכת בגט. מכניסים לכל כריך את שוקי העוף, הנבטים והעלעלים.
- מערבבים את המיונז ואבקת הווסאבי עד קבלת רוטב אחיד. מטפטפים מהרוטב על מרכיבי הכריך ובוזקים כמה בוטנים. סוגרים, מהדקים היטב ומכניסים לשקית נייר.