בגט עוף בגריל ברוטב וסאבי

יש כריך ויש כריך. קבלו מתכון לימוני, צלוי ועסיסי של בגט עוף מועשר בכל טוב

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל-4 כריכים:

  • 1 בגט טרי, חצוי ומחולק ל-4
  • 4 כפות לימונים כבושים
  • 4 שוקי עוף צלויות בגריל, ללא העצמות
  • 1 כוס נבטי חמנייה
  • 1/2 כוס תערובת עלעלים צעירים
  • 1/2 כוס מיונז
  • 1/2 כפית שטוחה אבקת וסאבי
  • 3 כפות בוטנים מטוגנים

אופן ההכנה:

  1. מורחים מהלימונים הכבושים על שני צדי כל חתיכת בגט. מכניסים לכל כריך את שוקי העוף, הנבטים והעלעלים.
  2. מערבבים את המיונז ואבקת הווסאבי עד קבלת רוטב אחיד. מטפטפים מהרוטב על מרכיבי הכריך ובוזקים כמה בוטנים. סוגרים, מהדקים היטב ומכניסים לשקית נייר.