ארטיק יוגורט ופירות יער

איזה כיף להכין מערבולת יוגורט שהיא בעצם ארטיק יוגורט ופירות יער. ללקק את האצבעות

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • 330 גרם אוכמניות או פטל שחור (או תערובת)
  • 3-1 כפיות סוכר (תלוי בפירות ובטעם האישי)
  • 1 כף מנוזלי פירות היער (אם משתמשים בקפואים) או 1 כף מיץ לימון
  • 2 גביעי (400 גרם) יוגורט
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

1. אם משתמשים בפירות יער קפואים מפשירים אותם ומסננים. מרסקים במעבד מזון או בבלנדר את פירות היער, הסוכר ונוזלי פירות היער או מיץ הלימון.

2. מערבבים היטב את היוגורט, החלב ופודינג הווניל.

3. ממלאים בתבניות הארטיקים 2 כפיות יוגורט וכף ממחית הפירות, לסירוגין. מסחררים מעט את השכבות בצ'ופסטיק או בשיפוד ליצירת מערבולות בדוגמת שיש. מקפיאים במשך 6 שעות לפחות.

מצרכים:

  • 330 גרם אוכמניות או פטל שחור (או תערובת)
  • 3-1 כפיות סוכר (תלוי בפירות ובטעם האישי)
  • 1 כף מנוזלי פירות היער (אם משתמשים בקפואים) או 1 כף מיץ לימון
  • 2 גביעי (400 גרם) יוגורט
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

1. אם משתמשים בפירות יער קפואים מפשירים אותם ומסננים. מרסקים במעבד מזון או בבלנדר את פירות היער, הסוכר ונוזלי פירות היער או מיץ הלימון.

2. מערבבים היטב את היוגורט, החלב ופודינג הווניל.

3. ממלאים בתבניות הארטיקים 2 כפיות יוגורט וכף ממחית הפירות, לסירוגין. מסחררים מעט את השכבות בצ'ופסטיק או בשיפוד ליצירת מערבולות בדוגמת שיש. מקפיאים במשך 6 שעות לפחות.