מתכונים ליום העצמאות: אפרסקים על האש במרינדת ויסקי, דבש וקרם פרש
במגנל יום העצמאות הקרוב לא רק את הבשר צולים על הגריל. השף יהונתן בורוביץ' ממסעדת M25 עם קינוח מענג לאפרסקים צלויים נהדרים עם מרינדת ויסקי ודבש וקרם פרש
לא רק את הבשר אפשר לצלות על הגריל, בשביל הקינוח הזה תיאלצו לפנות קצת מקום על המנגל- מתכון פשוט ונהדר לאפרסקים צלויים.
החומרים ל-4 מנות | קל | טבעוני
עוד מתכונים טעימים
השיפוד שישדרג את מנגל יום העצמאות
עראייס עדשים טבעוני
מיני לחמעג'ונים שיגנבו את ההצגה
עופיונים במרינדת ערק וזעתר עם טיפ סודי
החומרים
8 אפרסקים צהובים או לבנים
למרינדה:
3 כפות דבש
4 כוכבי אניס
4 כפות שמן זית
1/4 כוס ויסקי
4 גבעולי טימין
קרם פרש להגשה
אופן ההכנה
1. חוצים את האפרסקים ומניחים אותם בקופסה שתכיל אותם בנוחות.
2. מערבבים את כל חומרי המרינדה ושופכים על האפרסקים.
3. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
4. להגשה: צולים את חצאי האפרסקים על גריל לוהט עד שנוצרים עליהם פסי חריכה.
מגישים עם קרם פרש.