Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

galshmu

גל גדות כמעט פרשה ממשחק

גל גדות | צילום: GettyImages
גל גדות | צילום: GettyImages

הוונדר וומן המקומית גל גדות לוהטת מתמיד על שער מגזין גלאמור החדש ומתארת כמה קשה הייתה הדרך להצלחה. "אחרי כל הדחיות שקיבלתי בלוס אנג'לס, היה רגע בו תהיתי במה אני טובה בכלל?"

|
25 באוקטובר 2017
88 שיתופים | 132 צפיות
סופר-גלאם: גל גדות על שער מגזין גלאמור הבריטי | צילום: Matthias Vriens McGrath
סופר-גלאם: גל גדות על שער מגזין גלאמור הבריטי | צילום: Matthias Vriens McGrath

רק לפני כשבועייםקלי קלרקסון כינתה את גל גדותבספק הערצה-ספק קנאה "כלבה" וטענה שזה ממש, אבל ממש, לא פייר שהכוכבת הישראלית זכתה בכל הקלפים – גם יפה, גם חכמה וגם מצחיקה. והנה גדות עושה את זה שוב כשפחות מחודש מאז ההופעה שלהבסאטרדיי נייט לייבהיא מככבת בגיליון דצמבר של מגזין גלאמור הבריטי. בשער מושלם שיחד עם המגפיים האייקונים המנצנצים מבית סן לורן מוכיח שוונדר וומן שלנו היא ללא ספק הכוכב הכי זוהר בשמי הוליווד.

המגזין הבריטי מחמיא לגדות ומכנה אותה כ"גירל קראש החדש שלו". גדות, מצדה מתמסרת לראיון ומוכיחה שיש עוד כמה דברים שלא ידענו עליה, כמו למשל העובדה שמי שנחשבת היום לסטארית הישראלית הגדולה בעולם בכלל שקלה לפרוש ממשחק. לא פחות.

כמעט איבדה תקווה: גל גדות במגזין גלאמור הבריטי | צילום: Matthias Vriens McGrath
כמעט איבדה תקווה: גל גדות במגזין גלאמור הבריטי | צילום: Matthias Vriens McGrath

גדות מתארת כמה המסלול ההוליוודי להצלחה היה קשה ומפרך עבורה, עד כדי כך שהיא חשבה לחזור הביתה לישראל וללכת ללמוד משהו באוניברסיטה. "חשבתי שאני אשאר בישראל ומקסימום אעבוד פה ושם כשחקנית, אחרי שבלוס אנג'לס שמעתי כל כך הרבה פעמים "לא". סיפרה גדות ותיארה איך נראו החיים שלה לפני שהפכה לכוכבת על: "את הולכת לאודישן וקוראים לך שוב, ואז עוד פעם, ואז קובעים לעשות איתך טסט מול מצלמה ואנשים מתחילים להגיד לך כמה התפקיד הזה ישנה את החיים שלך, אבל אז את לא מקבלת אותו".

גדות נסעה ללוס אנג'לס יחד עם בעלה ירון ורסנו ועם בתם הבכורה אלמה, מה שלדבריה גרם לה לחוש לחץ עצום. אם כל זה לא מספיק, גדות מתארת שבאותם ימים היא ממש חשבה 'למה אני עושה את זה בכלל?': "תהיתי לעצמי אם אני בכלל טובה".

בסוף הצליחה. מה זה הצליחה: גל גדות במגזין גלאמור הבריטי | צילום: Matthias Vriens McGrath
בסוף הצליחה. מה זה הצליחה: גל גדות במגזין גלאמור הבריטי | צילום: Matthias Vriens McGrath

אנחנו לא בטוחות שכל עכבה היא באמת לטובה, אבל זה ללא ספק הסיפור במקרה של גדות שדווקא ברגעי השפל הגדולים אותם היא מתארת זכתה בתפקיד שעשה אותה בהוליווד, ובכלל בעולם – וונדר וומן. מצד שני, כך הפסדנו את מי שהייתה יכולה להיות עורכת דין מצטיינת, או שלא.
גדות למדה בעברה משפטים וסיפרה:"חשבתי שאני אהיה עורכת דין ואוכל לעשות הסכמים בין אנשים ולהשכין שלום, אבל בחיים האמיתיים עורכי דין מתמודדים כל הזמן רק עם קונפליקטים וזה ממש לא בשבילי. אני כולי הרמוניה וזן. אז בסופו של דבר אני די שמחה שזה לא הסתדר, אם כן הייתי עורכת הדין הכי מחורבנת בעולם".

לנו לא נראה שיש משהו בעולם הזה שגל גדות יכולה שלא להיות טובה בו, אבל נו, אם היא אומרת.

אתן מדמיינות עולם שבו זו לא וונדר וומן? כי אנחנו לא | צילום: GettyImages
אתן מדמיינות עולם שבו זו לא וונדר וומן? כי אנחנו לא | צילום: GettyImages

[interaction id="59f095ea17444e0001d9bd7b"]

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!