Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

galshmu

כוכבת "חתונה ממבט ראשון" מעכשיו דוגמנית הלבשה תחתונה

לא רק שותפות אופנתית, גם שותפות עם אג'נדה. אחווה סיטבון פרזנטורית של Triumph | צילום: יח"צ
לא רק שותפות אופנתית, גם שותפות עם אג'נדה. אחווה סיטבון פרזנטורית של Triumph | צילום: יח"צ

טבעית וטוב לה: אחווה סיטבון עושה קאמבק מפתיע, כשנבחרה להוביל קמפיין של מותג בינלאומי להלבשה תחתונה. מה זה אומר על המשך דרכה של קורין גדעון עם אותו מותג?

|
8 ביוני 2025
88 שיתופים | 132 צפיות

אחווה סיטבון, שזכורה לנו מהעונה הראשונה של "חתונה ממבט ראשון" והיום אימא עם נוכחות, עושה צעד לא שגרתי והופכת לשגרירה הרשמית של מותג ההלבשה התחתונה הבינלאומי Triumph.

>> אחווה סיטבון חושפת: "בא לי עוד ילד, אבל יונתן מוריד אותי"

סיטבון מככבת בקמפיין נשי במיוחד להשקת קולקציית Body Make-Up Illusion – חזייה חדשה עם קשת גמישה, שמבטיחה נוחות ועיצוב מחמיא. "זו לא רק חזייה, זו תחושת חופש", היא אומרת. "Triumph הוא מותג שגדלתי עליו, שמדבר לנשים בגובה העיניים ונותן להן להרגיש יפות ושיהיה לנו נוח, באותה נשימה".

אחווה סיטבון פרזנטורית של Triumph | צילום: יח"צ
אחווה סיטבון פרזנטורית של Triumph | צילום: יח"צ

הקמפיין החדש שם את אחווה בפריים טבעי – רכה, מפוכחת, בדיוק כמו שהיא. בלי פוזות מוגזמות ובלי לנסות להיראות כמו מישהי אחרת. הבחירה בה משדרת מסר ברור: אישה אמיתית, עם חיים מלאים, עם קמטוטים, ילדים, לב פתוח ויכולת להחזיק סט שלם של ניואנסים – זה בדיוק המודל ש-Triumph שמה בפרונט עכשיו.

אחווה סיטבון פרזנטורית של Triumph | צילום: יח"צ
אחווה סיטבון פרזנטורית של Triumph | צילום: יח"צ

כזכור, סיטבון (38), רואת חשבון בהכשרתה ומרצה מבוקשת, כבשה לבבות עם כנות לא מתנצלת ונוכחות רגישה-חזקה כבר ב"חתונמי". מאז לא נעלמה, להפך: היא הפכה לקול נשי שמעז לדבר על הכל. גם על קושי נפשי, דיכאון, אשפוזים ופרידות – עם הרבה חמלה ואמת.

אחווה סיטבון פרזנטורית של Triumph | צילום: יח"צ
אחווה סיטבון פרזנטורית של Triumph | צילום: יח"צ

כיום היא חיה בברצלונה עם בן זוגה, בנם המשותף ובנו ממערכת יחסים קודמת – ילד שהיא מגדלת באהבה, גם בלי טייטל פורמלי. מבחינתה, אימהות היא לא רק ביולוגיה אלא נוכחות, בחירה וחיבוק יומיומי. המעבר לחו"ל סימן עבורה פרק חדש – כזה שמאפשר לה לבנות את הבית שלה בדיוק במבנה שמתאים לה. וזה בדיוק מה שהופך אותה לבחירה כל כך מדויקת ל-Triumph: היא מייצגת את האישה של עכשיו – אנושית, לא בתוך תבנית, אלא אחת שמייצרת את המציאות שלה מתוך חוזק, חמלה וסטייל. ואל דאגה – קורין גדעון לא עוזבת: היא צפויה להצטלם לקמפיין נוסף של המותג כבר בחודש הבא.

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!