באפי חוזרת?! הבשורה המרגשת של שרה מישל גלר

"באפי ציידת הערפדים" | צילום מסך
"באפי ציידת הערפדים" | צילום מסך

יותר מ-20 שנה אחרי שנפרדה מהיתד שלה, כוכבת "באפי ציידת הערפדים" נושאת בפיה בשורה שמרגשת את כל מעריצות ומעריצי הסדרה האייקונית מהניינטיז

88 שיתופים | 132 צפיות

שנים לפני שהמילה פאנדום נכנסה לתרבות הפופולרית, "באפי ציידת הערפדים" לימדה את עולם הטלוויזיה את משמעות כוחם של מעריצים. למעשה, למרות שהסדרה כמעט ולא שרדה את רשתות השידור, המעריצים היו אלו שהחזיקו אותה לאורך 7 עונות, כולל דרך מעבר היסטורי בין The WB לרשת UPN. בזכותם קיבלנו את הסדרה ששינתה את מהלך הטלוויזיה, הפכה ערפדים למגניבים שוב וגם הזניקה את ג'וס ווידון לעבר מארוול, האיש מאחורי "הנוקמים" – אז הוגן לומר שהיא שינתה את מהלך הקולנוע המודרני גם כן.

>> לריקי גל מגיע יותר. זו הסיבה שהתאכזבנו מהדוקו עליה

יחסית לסדרה כזו משמעותית, זה אולי מפתיע שהוליווד עוד לא ניסתה לסחוט את הלימון ולהרים סיקוול או ריבוט. מפתיע, כמובן, רק את מי שלא שמע שב-2018 החלו לעבוד על ריבוט עם קאסט שחור, עד שהפרויקט נזנח, למרבי המזל. אבל בהוליווד כמו בהוליווד, הסיכוי לקאמבק אף פעם לא נגוז, ובמהלך הסופ"ש הדיבור סביב סדרת המשך כזו או אחרת נדלק מחדש בזכות ריאיון של שרה מישל גלר, בו אמרה לראשונה כי היא מוכנה לשקול חזרה לתפקיד הקוטלת.

גלר התארחה (לצד כריסטיאן סלייטר) בטוק שואו של דרו ברימור כדי לקדם קאמבק אחר, זה של "דקטסר", הרוצח הסדרתי שחזר לחיינו עם הפריקוול "דקסטר: החטא הקדמון" – שם השחקנית מגלמת את הבוסית של דקסטר הצעיר. ברימור זיהתה את ההזדמנות, ושאלה את גלר על הסיכוי שאי פעם נראה אותה חוזרת לתפקיד שהגדיר את הקריירה שלה. "זה מצחיק, תמיד נהגתי לומר 'לא', כי באפי זה בועה והיא כל כך מושלמת. אבל לצפות בסקס והעיר הגדולה (הסיקוול "פשוט ככה") ולראות דקסטר ("החטא הקדמון"), גרם לי להבין שיש דרכים לעשות את זה, זה בהחלט גורם לך לחשוב 'טוב, אולי'".

>> נכס אמיתי: הסרט של דנה ורותו מודן הוא הברקה

התשובה האופטימית שלה מאוד מלהיבה – שלא לדבר על ההמשך, "בעולם הזה, אנחנו צריכים את הגיבורים האלו. ואני חושבת שיותר מאי פעם" – אבל אולי חשוב להזכיר שיש בעיה אחת קטנה בשם ג'וס ווידון. יוצר הסדרה חטף בשנים האחרונות מגוון רחב של תלונות על התנהגות לא מקצועית על הסט והתעללות בשחקנים של ממש, כולל דברים שפרסמה כריזמה קרפנטר, שגילמה את קורדליה. ווידון הוא די פרסונה נון גרטה בתעשייה, ובתור הראש – הוא אשם. סליחה, התכוונו לומר שהוא יהיה חסר מאוד בכל ריבוט או סיקוול. כך או כך, החומה הראשונה ירדה, והשחקנית שהיתה ולעד תהיה באפי כבר לא מתנגדת לחזור לשפד ערפדים בנעלי עקב כמו הגיבורה האדירה שהיא תמיד היתה.

הכתבה פורסמה לראשונה באתר "טיים אאוט"