Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

galshmu

בשעה טובה! כוכבת "חתונה ממבט ראשון" ילדה בן בכור

שירי קופפרברג | צילום: אינסטגרם shiri_kup@
שירי קופפרברג | צילום: אינסטגרם shiri_kup@

מרגש! כוכבת העונה השנייה של "חתונה ממבט ראשון", שירי קופפרברג, הביאה לעולם את בנה הבכור. רוצות לגלות איך קוראים לו?

|
12 באוגוסט 2023
88 שיתופים | 132 צפיות

הצופות האדוקות של "חתונה ממבט ראשון" בוודאי זוכרות את שירי קופפרברג, אחת המשתתפות הבולטות של העונה השנייה. בחודש מאי האחרון היא חשפה כי היא בהיריון ראשון, והערב התבשרנו כי אתמול (11.8) היא ילדה בשעה טובה את בנה הבכור.

>> היום שאחרי: מור מ"חתונה ממבט ראשון" בסערת רגשות

קופפרברג (40) העלתה לאינסטגרם צילום מרגש המתמקד בכף ידו של בנה אוחזת את האצבע שלה, וזכתה לאלפי לייקים והמון נרגשות. בין המברכות אפשר למצוא אתאחוה סיטבון, כוכבת העונה הראשונה של "חתונמי", ואת שרונה מרלין, שכיכבה לצד קופפרברג בעונה השנייה של התוכנית. קופפרברג לא הכבירה במילים, אבל גילתה כיצד קראה לבייבי המתוק, וכתבה: "ברוך הבא לעולם ארי". מזל טוב!

>> תרחיש האימים של אחווה סיטבון זו המציאות שלי

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!