ריבועי טראפלס שוקולד לבן

מחפשים קינוח לארוחת פסח או סתם משהו לנשנש לצד הקפה? קבלו מתכון לטראפלס כשרים לפסח, ומצוינים, כמובן, לכל השנה

88 שיתופים | 132 צפיות

כשר, קל, חלבי, כשר לפסח

טרפלס הם מסוג המתוקים שקל מאוד להכין והם תמיד נראים מיליון דולר. הטרפלס האלה משלבים בתוכם מתיקות שוקולדית נעימה וחמצמצות של אוכמניות טריות. ארזו אותם בשקית אורגנזה או בצלופן והרי לכם מתנת חג קטנה ומיוחדת שתוכלו להעניק לקרוביכם.

החומרים ל-16 טרפלס בינוניים:

  • 200 גר'שוקולד לבן
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 100 גר' אוכמניות טריות או קפואות

אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד הלבן מעל בן מארי (או במיקרוגל).

2. מניחים את השמנת המתוקה, תמצית הווניל והמלח בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה.

3. מוסיפים את תערובת השמנת לשוקולד המומס וטורפים היטב בעזרת מטרפה.

4. מוזגים את תערובת הטרפלס לתוך תבנית מרובעת בגודל 18X18 ס"מ ומפזרים מעל אוכמניות בצורה אחידה. מצננים במקרר לפחות 4 שעות (עדיף לילה שלם).

5. חותכים את הטרפלס לקוביות בעזרת סכין חדה וארוכה, ומאחסנים בקופסה אטומה במקרר.

מצרכים:

טרפלס הם מסוג המתוקים שקל מאוד להכין והם תמיד נראים מיליון דולר. הטרפלס האלה משלבים בתוכם מתיקות שוקולדית נעימה וחמצמצות של אוכמניות טריות. ארזו אותם בשקית אורגנזה או בצלופן והרי לכם מתנת חג קטנה ומיוחדת שתוכלו להעניק לקרוביכם.

16 טרפלס בינוניים:

  • 200 גר'שוקולד לבן
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 100 גר' אוכמניות טריות או קפואות

אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד הלבן מעל בן מארי (או במיקרוגל).

2. מניחים את השמנת המתוקה, תמצית הווניל והמלח בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה.

3. מוסיפים את תערובת השמנת לשוקולד המומס וטורפים היטב בעזרת מטרפה.

4. מוזגים את תערובת הטרפלס לתוך תבנית מרובעת בגודל 18X18 ס"מ ומפזרים מעל אוכמניות בצורה אחידה. מצננים במקרר לפחות 4 שעות (עדיף לילה שלם).

5. חותכים את הטרפלס לקוביות בעזרת סכין חדה וארוכה, ומאחסנים בקופסה אטומה במקרר.