רותם אבוהב מגיבה לסיום "סברי מרנן": "אנחנו לא נרפה"
![מזכירה לאנשים את הקידוש. רותם אבוהב | צילום: אינסטגרם rotemabuhav@ מזכירה לאנשים את הקידוש. רותם אבוהב | צילום: אינסטגרם rotemabuhav@](https://medias.atmag.co.il/www/uploads/2024/12/406473813_18397145839025997_2950345050551124887_n-2000x1125-1734429186.jpg)
בעקבות הדיווחים כי "סברי מרנן" יורדת מהמסך אחרי 14 שנה ו-323 פרקים - שיא של כל הזמנים, רותם אבוהב, מכוכבות הסדרה, מגיבה לראשונה כמו שרק היא יודעת: "חלאס, גם לנו השחקנים זה לא פשוט"
תם עידן בקשת 12: אחרי 14 שנה, 8 עונות ו-323 פרקים, קומדיית המצבים "סברי מרנן" מקפלת את שולחן הקידוש שלה ויורדת מהמסך אחרי שיא של פרקים. העונה החדשה והאחרונה תעלה בשישי הקרוב.
>> אורטל עמר בגילוי חושפני: "אני מתגעגעת לציצי הקטן שהיה לי"
רותם אבוהב, אחת מכוכבות הסדרה, הגיבה לראשונה בסרטון שהעלתה לאינסטגרם: "חברים, מה קרה?", היא פותחת את הריל. "מהבוקר טלפונים, הודעות, סברי מרנן יורדת, אז מה קרה? אנחנו 14 שנה, תחשבו, גם לנו השחקנים זה לא פשוט. 10 שנים סברי מרנן משודרת אחרי החדשות. אנשים יושבים ועושים קידוש ואז רואים סברי מרנן, זה אומר שסברי מרנן צמודה לקידוש, זה אומר שאני מזכירה לאנשים את הקידוש. ביום חמישי הלכתי עם בעלי בשוק וזוג הלך מולנו, אז האישה אומרת לבעלה, 'יא לא קנינו חלה לקידוש', אז חלאס. ואל תדאגו לכל אוהבי סברי מרנן, אנחנו נגיע בשידורים חוזרים כל החיים, בכל שעה, בכל הערוצים. אנחנו לא נרפה, אתם עוד תראו אותנו מלא".
"סברי מרנן" היא "הצעירים חסרי מנוח" שלנו – יצרו אותה רובי דואניאס ויניב פולישוק והיא עוסקת בעלילת שתי משפחות ישראליות בערבי שישי; מזרחית ואשכנזית. בסדרה שיחקו כוכבות וכוכבים רבים לאורך השנים וביניהם, יונה אליאן, סנדרה שדה, רותם אבוהב, יהורם גאון, טוביה צפיר, תום אבני, דביר בנדק ועמי סמולרצ'יק. היי שלום סברי, להתראות בשידורים החוזרים.