קרדשיאן סטייל

סטייל על-פי שלוש K. קורטני , קים וקלואי קרדשיאן מדגמנות את הקולקציה פרי עיצובן | צלם: יח"צ חו"ל
סטייל על-פי שלוש K. קורטני , קים וקלואי קרדשיאן מדגמנות את הקולקציה פרי עיצובן | צלם: יח"צ חו"ל

האחיות לבית משפחת קרדשיאן מעצבות קולקציה קפסולה עבור רשת דורות'י פרקינס הבריטית; כשטראש פוגש סגנון

88 שיתופים | 132 צפיות

מסורת שיתופי הפעולה של ענקית האופנה השבדית, h&m עם אייקוני אופנה ומעצבי על, מקבלת פרשנות חדשה, נוסח רשת האופנה הבריטית דורות'י פרקינס. המותג הבינלאומי חושף סינרגיה משובחת בין הסגנון השמור לו לבין שלוש האחיות, קורטני, קים וקלואי.

קוטור במחירים שפויים

קולקציית הקפסולה של שלוש הקרדשיאניות כוללת מעל 100 פריטים בעיצובן, וביניהם פריטי לבוש אלגנטיים, שמלות ערב, ז'קטים ועוד.

הקולקציה מאמצת את הגלאמור שיק של קים מהשטיח האדום, הבא לידי ביטוי בשמלת קוטור אלגנטיות לצד השיק הבוהמי של קורטני, המתבטא בחולצות שיפון מתנפנפות. קלואי, לעומתן, שומרת על סגנון בלתי מחייב ועד למראה המחויט, המתבטא בהדפסים שובבים וערבוב טקסטורות.

כדאי לדעת: הקולקציה כוללת גם אקססוריז בדמות תיקים לשעות היום והלילה. ביניהם תיקי אוברסייז לצד קלאץ' נצנצים לעת ערב.

טאץ' של גלאמור. קים קרדשיאן בשמלה שעיצבה

על הכיס:
חולצות: 249-299 ש"ח, ג'ינסים: 269-319 ש"ח, חצאיות: 269-319 ש"ח, שמלות: 339-419 ש"ח, ז'קטים: 419 ש"ח, תיקים: 209-249 ש"ח

עוד משהו: הקולקציה של הקרדשיאניות תושק ב-250 חנויות ברחבי בריטניה, באינטרנט ובעוד 13 חנויות בלבד ברחבי העולם. בישראל, תימכר הקולקציה החל מה-22.11.12 בסניפי הרשת בקניון שרונים הוד השרון, וקניון ארנה הרצלייה. גוד לאק.


שמלה כחולה סמי-מחויטת בסגנון האייטיז, שמלה שחורה באורך ברך, ז'קט בטקסטורה חייתית. פריטים נוסח הקרדשיאניות

קצת על האחיות קרדשיאן:
קורטני קים וקלואי, כוכבות סדרת הריאלטי "משפחת קרדשיאן" בערוץ E. לסדרה היו עד כה 7 עונות ו-3 סדרות ספין אוף. קים שותפה בבוטיק הבגדים "D-A-S-H" ביחד עם אחיותיה קורטני וקלואי. ב-2010 קים ואחיותיה, קלואי וקורטני, הוציאו אוטוביוגרפיה שנקראת "Kardashian Konfidential", ובישרו שהן מתכננות להוציא קו אופנה משלהן. באביב 2010, היא ואחיותיה השיקו קו אופנה עבור החנות "bebe". בדצמבר 2007, קרדשיאן הצטלמה בעירום למגזין פלייבוי.

בפברואר 2008 היא נבחרה להיות הפרזנטורית של "Bongo Jeans". היא מדגמנת לקולקציית הבגדים של "טראוויס בארקר" "Famous Stars and Straps". ביולי 2008, קרדשיאן הודיעה בבלוג שלה שהיא עובדת על הפקת בושם משלה, שיושק ב-2009. הבושם, "Kim Kardashian", שוחרר לחנויות בארצות הברית בפברואר 2010, ויצא בקנדה ב-4 במאי של אותה שנה.

מחודש מרץ 2009 קים קרדשיאן היא אחת מהמייסדים והסטייליסטית הראשית ShoeDazzle". ב-9 באפריל 2009, קרדשיאן השיקה סדרת תכניות כושר לדיוידי, "Fit In Your Jeans By Friday", עם מאמני הכושר ג'ניפר גאלרדי ופטריק גודאו. בנוסף לעבודותיה השונות, קרדשיאן גם מעצבת תכשיטים עם אחיותיה, קורטני וקלואי. השלוש השיקו ליין תכשיטים במרץ 2010. הליין משקף את המורשת הארמנית של קרדשיאן. באוגוסט 2010, קרדשיאן הוציאה הודעה לתקשורת שהיא ואחיותיה ישיקו קו אופנה נוסף, "K-Dash" ב-10 בספטמבר 2010. ביולי 2010, סניף מאדאם טוסו בניו יורק הוציא בובת שעווה של קרדשיאן.