אדידס עיצבה קולקציה לחיות מחמד! ועוד חדשות אופנה חמות

חדשות אופנה חמות מהקולבים: מעכשיו אפשר להזמין Oysho אונליין, הקולקציה המתוקה של אדידס לכלבים וחתולים, חנות הדגל החדשה של קום איל פו, מותג אופנת הרחוב שעשה עלייה מרוסיה ונחת בקפה הכי מיתולוגי בתל אביב וסאקס הוציאה ספר מתכונים
OYSHO מגיעה לאונליין: לא צריך יותר לכתת רגליים בשביל לוק יוגה מהונדס
אחרי שכבר סימן נוכחות בקניונים נבחרים בישראל, מותג הספורט והלייף סטייל הספרדי OYSHO סוף־סוף עושה עלייה גם לרשת – ופותח חנות אונליין מקומית החל מה־28 במאי. המשמעות: כל קולקציות הספורט, הסטודיו וה־athleisure של המותג יהיו זמינות בלחיצת כפתור, באתר oysho.com ובאפליקציה הייעודית. אם את בעניין של טייצים שמחזיקים אותך (גם מנטלית), חזיות ספורט בגזרות חכמות ומראות יומיומיים עם נגיעות אקטיביות – זה הזמן להוסיף למועדפים. בין ההטבות: משלוח חינם לחנויות, גישה מוקדמת למבצעים, ומעקב נוח אחרי הזמנות והחזרות. האם זה מהלך שישנה את חוקי המשחק? אולי לא. אבל בהחלט מדובר בבשורה נעימה לארון – וללו"ז.
קונה בקפה תמר: חנות חדשה ומסקרנת נפתחה בפינה המיתולוגית בתל אביב
רשת אופנת הרחוב המוסקבאית KIXBOX חוצה לראשונה את גבולות רוסיה – ונוחתת הישר בלב תל אביב, עם חנות דגל חדשה ברחוב שינקין פינת אחד העם, במקום שבו פעם עמד קפה תמר המיתולוגי. החנות משתרעת על פני שלוש קומות, בעיצוב תעשייתי־תרבותי של האדריכל האיטלקי אנדראה קפוטו, שמתמחה בחללים שמשלבים אסתטיקה גולמית עם קריצה עיצובית (למשל, בטון חשוף ופלדה לצד גיאומטריה מדויקת).
בפנים תמצאו שמות חמים כמו CARHARTT WIP, OBEY, ARIES ועוד — עם קולקציות לגברים ולנשים, שברובן מדברות סטריט־וור עולמי, אבל עם התאמה מקומית. טווח המחירים נע בין 99 ל־1,499 ש"ח, והמידות מ־XS ועד 3XL. בדצמבר יעלה גם אתר אונליין בעברית, כך שעד אז – אפשר פשוט לרדת לשינקין.
קום איל פו פותחת פרק חדש: חנות דגל חדשה בגן החשמל בתל אביב
אחרי הפרידה מהנמל, קום איל פו – בית האופנה הפמיניסטי־פוליטי שבנה קהילה שלמה סביבו – שותל שורשים חדשים ברחוב לבונטין 28, בשכונת גן החשמל בתל אביב. לא מדובר בעוד חנות, אלא במתחם שלם: בניין לשימור משנות ה־30 שבו חנות, גלריית אמנות וחצר פנימית שתארח אירועי תרבות. את החלל עיצב האדריכל מיקי אנקווה, יחד עם שורה של יוצרים ויוצרות מקומיים שהפכו את החנות למרחב רב־שכבתי של אופנה, אמנות ומסרים. על המדפים תמצאו את הקולקציה החדשה של קום איל פו, לצד פריטי ייבוא מחושבים כמו התכשיטים הגרפיים־פמיניסטיים של המעצבת הספרדייה P D PAOLA, נרות Death Candy של לאלי פיינברג שעושים טוויסט מצמרר־חמוד לאסתטיקה ביתית, ושרשראות בעיצובו של שי לחובר שמדברות את השפה המקומית בקו נקי ונוגע. תערוכת הפתיחה מוקדשת לאמנית רותי דה פריס, שמחברת בין אופנה לאקטיביזם. בשורה התחתונה: זו לא סתם חנות – זה בית עם אג'נדה, וכתובת חדשה למי שמעדיפה שסטייל יפגוש משמעות.
שיק שייק: SACK’S חוגגות את שבועות עם שיתוף פעולה טעים במיוחד
מותג האופנה SACK’S חוגג את קולקציית הקיץ החדשה עם טוויסט מרענן במיוחד – ספר מתכונים של שייקים שפותח בשיתוף פעולה עם מותג הבריאות The Good Food. מאחורי הרעיון עומדות בר חלפון, המעצבת הראשית של סאקס, ומרב הלפרין, יועצת תזונה הוליסטית, שביחד יצרו חוברת חגיגית ומהודרת שכוללת מתכוני שייקים קלים, מזינים, ובעיקר – טעימים.
בר מובילה גם את אחד המתכונים בעצמה: "השייק של בר", שמתוכנן לחזק, להזין, ולהעלות לכן חיוך באמצע המרוץ היומיומי. את הספר תקבלו ברכישה מקולקציית החג, כי לפעמים לא צריך לבחור בין שיק לשייק.
גם לחתול שלך מגיע טרנינג: אדידס משיקה קולקציה לחיות מחמד
לא ברור מי בדיוק ביקשה את זה, אבל אדידס עשתה את זה בכל זאת – קולקציית אופנה חדשה שמיועדת לכלבים וחתולים. בקולקציה: חולצות Cali Tee צבעוניות משנות ה־70 בגרסה מוקטנת, תיק נשיאה בעיצוב חכם עם חלונות צד נפתחים וקולר ממותג בסטייל של שלושת הפסים. ויש גם טוויסט מתואם במיוחד: גרסה למבוגרות של החולצה, למקרה שחלמת פעם על לוק תואם עם הכלבה שלך. הקולקציה זמינה כרגע רק בסין, אבל אנחנו כבר יודעות מה ייכנס לנו לווישליסט. עכשיו רק נשאר לשכנע את החתולה שזה לא משפיל.