קבב גאורגי של שף איגור ויינברג

קבב גאורגי | צילום: זוהר רון
משתה גאורגי עמוס באוכל מיוחד ובמשקאות מלאי אלכוהול הוא דרך מצוינת לחגוג את פורים באקסטרים. הפעם הגיע הזמן להתחבר לקבב במבטא גרוזיני
88 שיתופים | 132 צפיות
חומרים ל-10 יחידות | בינוני | בשרי
700 גר' בשר בקר שמן טחון
300 גר' בשר טלה טחון
1 בצל קצוץ דק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית תערובת עשבי תיבול גאורגית (להשיג בחנויות המתמחות)
קבב גאורגי | צילום: זוהר רון
אופן ההכנה
1. מערבבים את המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה. קורצים מהתערובת קציצות קבב וצולים בגריל לפי מידת העשייה הרצויה.
מתכונים נוספים של השף איגור ויינברג:
1. בדריג'אני
2. חצ’פורי אמרולי ואצ’רולי
3. קפוסטה
4. פחליאני
5. חינקלי בשר
שף: איגור ויינברג, מסעדת Supra | צילום: זוהר רון | סטיילינג: נעה קנריק