פשטידת תפוחי אדמה ובצל

פשטידת תפוחי אדמה ובצל שמוכנה תוך פחות מעשר דקות

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

לתבנית מלבנית גדולה:

  • 10-12 תפוחי אדמה, חתוכים לרבעים
  • 2 בצלים בינוניים, חתוכים לרבעים
  • 2 כפות קמח
  • 3 ביצים
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 2 כפות שמן לשימון התבנית

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור לחום גבוה של 200 מעלות ומכניסים את התבנית משומנת.
  2. מעבדים את רבעי תפוחי האדמה וחתיכות הבצל במעבד מזון עם להב קוצץ דק. מעבירים לקערה גדולה.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  4. משטחים את התערובת על התבנית המשומנת המחוממת באופן חלק ואחיד.
  5. אופים בתנור כשעה עד לקבלת גוון זהוב-חום.