פשטידת תפוחי אדמה ובצל
פשטידת תפוחי אדמה ובצל שמוכנה תוך פחות מעשר דקות
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
לתבנית מלבנית גדולה:
- 10-12 תפוחי אדמה, חתוכים לרבעים
- 2 בצלים בינוניים, חתוכים לרבעים
- 2 כפות קמח
- 3 ביצים
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
- 2 כפות שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור לחום גבוה של 200 מעלות ומכניסים את התבנית משומנת.
- מעבדים את רבעי תפוחי האדמה וחתיכות הבצל במעבד מזון עם להב קוצץ דק. מעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
- משטחים את התערובת על התבנית המשומנת המחוממת באופן חלק ואחיד.
- אופים בתנור כשעה עד לקבלת גוון זהוב-חום.