מהיום אוכלים בריא: פשטידה דיאטטית עם ברוקולי וגבינה צפתית
המתכון הטעים שיעזור לכן לשמור על המשקל: פשטידת דיאטטית של חלי ממן עם ברוקולי, פרחי כרובית וגבינה צפתית, שלא תדרוש מכן יותר מ-15 דקות של עבודה
כל מי שאי פעם פצחה בדיאטה, כלומר – כמעט כולנו, יודעות שהדבר שהכי עוזר להמשיך ולשמור על התהליך הוא להיות מוכנה מראש. ברגע שאת מגיעה הביתה ובמקרר מחכה לך ארוחה שרק צריך לחמם ולהגיש, הסיכוי לאכול משהו שבקרוב תתחרטי עליו יורד באופן משמעותי. המתכון של חלי ממן הוא בדיוק כזה: ידרוש מכן לא יותר מ-15 דקות עבודה ויסגור את הפינה כל פעם שתתלבטו מה להכין לארוחת הצהריים, הערב או אפילו הבוקר.
מצרכים לפשטידה אחת בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
1 שקית ברוקולי מוקפא
1 שקית פרחי כרובית מוקפאים
250 גרם גבינה צפתית 1/2% שומן, מגוררת
2 ביצים טרופות
1/4 כפית פלפל לבן
5 כפות חלב 1% שומן
עוד מתכונים טעימים
תוספת מושלמת בלי מאמץ: סלט רצועות סינטה וירוקים
ריזוטו פטריות וגבינת פקורינו הכי מנחם שיש
עוגת מסקרפונה ותפוחים נהדרת
אופן ההכנה
1. שמים את הברוקולי והכרובית בסיר עם מעט מים, ומאדים כ- 10 דקות.
2. מסירים מהאש ומצננים מעט.
3. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה הצפתית, הביצים, הפלפל הלבן והחלב. מוסיפים לכרובית ולברוקולי ובוחשים היטב.
4. מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים כ- 40 דקות בחום בינוני.
באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא