פשטידה מטוגנת של פסטה וגבינות
מתכון קל שילדים אוהבים, ומתאים גם לשבועות
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים:
- 250 גר' (1/2 חבילה) אטריות
- 300 גר' גבינות שונות
- 5 ביצים
- 1 כפית פלפל שחור טחון
- 1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
- מבשלים את האטריות על פי הוראות היצרן, שוטפים ומסננים.
- מערבבים את האטריות והגבינות.
- מוסיפים את הפלפל השחור ומערבבים.
- מחממים את שמן הזית במחבת טפלון ושופכים את כל העיסה לתוך המחבת. מטגנים על אש נמוכה מאוד כחצי שעה.
- כשהפשטידה מטוגנת היטב מצידה התחתון מחליקים אותה על גבי צלחת ומחזירים למחבת הפעם על צידה השני. מטגנים כרבע שעה נוספת.
מתכון של נתן איתן רביב מנתניה, מתוך התוכנית: "סיר לשבת"
מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה
26.10.06
(עודכן ב – 27.12.09)
מצרכים:
- 250 גר' (1/2 חבילה) אטריות
- 300 גר' גבינות שונות
- 5 ביצים
- 1 כפית פלפל שחור טחון
- 1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
- מבשלים את האטריות על פי הוראות היצרן, שוטפים ומסננים.
- מערבבים את האטריות והגבינות.
- מוסיפים את הפלפל השחור ומערבבים.
- מחממים את שמן הזית במחבת טפלון ושופכים את כל העיסה לתוך המחבת. מטגנים על אש נמוכה מאוד כחצי שעה.
- כשהפשטידה מטוגנת היטב מצידה התחתון מחליקים אותה על גבי צלחת ומחזירים למחבת הפעם על צידה השני. מטגנים כרבע שעה נוספת.